Boeken en cd markt in Lutherse Kerk

Zwolle – In het gemeentecentrum van de Lutherse Kerk in Zwolle is zaterdag 18 oktober van 13.00 tot 14.30 uur een boeken- en cd markt. Er zijn veel boeken en cd’s beschikbaar gesteld. De opbrengst is voor de renovatie van het orgel. Iedereen is van harte welkom. Adres: Koestraat 2, in het centrum van Zwolle.

In de tweede helft van 2015 wordt het Leeflang orgel van de Lutherse Kerk gerenoveerd. Het mooie instrument krijgt daarom komend jaar extra aandacht. Elke maand is er een activiteit in de kerk om jong en ouder te betrekken bij dit grote project. Zo is het orgel nagetekend en is er een kleurwedstrijd. Met deze activiteiten staat het orgel in de belangstelling en hoopt de geloofsgemeenschap een mooi bedrag bij elkaar te sparen.

Een gemeentelid maakt van het project een tweeledige foto-documentaire. Zij fotografeert tijdens de activiteiten en legt ook het ‘echte orgelwerk’ vast. Zo ontstaat een mooi document van de veelzijdigheid en kracht van de Lutherse Kerk in Zwolle. 
 
Meer informatie is te vinden op www.elkz.nl waar de komende tijd nieuws over het orgel wordt gepubliceerd. De Lutherse Kerk hoopt op inspirerende activiteiten zodat eind 2015 iedereen kan zeggen: ‘Dit is het orgel en zo werkt het!’
Artikel delen:
Reacties 3

Reageer