Inschrijving Stairway to Hedon geopend

Zwolle – In november gaat dé bandcompetitie van Overijssel Stairway to Hedon weer van start. Beginnende bands strijden tijdens de vier voorrondes op verschillende locaties om een finaleplek te winnen in poppodium Hedon. De winnaar van de finale verdient de plek van voorprogramma voor een concert in Hedon. Vorig jaar wist alternatieve rockformatie Prestcold Molly er met de winst vandoor te gaan. De inschrijving is inmiddels gestart en loopt via www.stairwaytohedon.nl.

Lokale en beginnende bands krijgen bij Stairway to Hedon de kans om zich te laten zien en horen. De voorrondes voor deze bandcontest zijn in Café de Zwetser (Steenwijk), ‘t Ukien (Kampen), Het Vliegende Paard(Zwolle) en De Gashouder (Dedemsvaart). Hier zullen meerdere bands tegen elkaar strijden om een felbegeerde finaleplek. Voor het selecteren van de winnaars is er een jury aanwezig bestaande uit professionals uit de muziekindustrie; dé kans om ontdekt te worden dus. Bij de voorrondes mag ook het publiek haar stem uitbrengen.

Deelnemers krijgen coaching van professionals zodat ze goed beslagen ten strijde kunnen. Inschrijven kan tot 25 oktober via het inschrijfformulier op www.stairwaytohedon.nl . Voorwaarde van deelname is dat de gemiddelde leeftijd van de bandleden samen maximaal 25 jaar mag zijn.

STAIRWAY TO HEDON voorrondes:

Zaterdag 29 november – Café de Zwetser in Steenwijk
Zaterdag 6 december – ‘T Ukien in Kampen
Vrijdag 12 december – Het Vliegende Paard in Zwolle
Zaterdag 13 december – De Gashouder in Dedemsvaart

Finale: Zaterdag 20 december – Poppodium Hedon, Zwolle

Stairway to Hedon wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel en de Gemeente Zwolle.

Artikel delen:

Reageer