Doe mee(r) met een boek

Zaterdag 29 september organiseert Bibliotheek Zwolle weer een “Doe mee(r) met een boek”-activiteit in wijkbibliotheek Stadshagen. Tijdens deze activiteit rondom bekende en minder bekende prentenboeken laat muziekconsulente Ann Kampen zien en horen dat met een boek veel te beleven is. Dit keer staat het bekende prentenboek “Platvoetje” van Ingrid en Dietert Schubert centraal.

Samen kijken en luisteren naar het bekende verhaal van Platvoetje, over een heksje zo klein als een tandenborstel, maar met hele grote voeten. Daar wordt ze door de andere heksen zo mee geplaagd, dat ze niet meer naar hen terug wil. Ann Kampen is deze zomer gestart als Da Capo-muziekconsulente. Met haar jarenlange ervaring als Muziek-op-schoot-docente weet zij als geen ander kinderen te boeien met muziek en spel rondom boeken. Zij laat kinderen (én hun ouders) ervaren dat een boek meer kan zijn dan alleen lezen.

Zelf meedoen

Kinderen van 3 tot en met 6 jaar zijn met hun ouders van harte welkom van 10.30 tot 11.30 uur in wijkbibliotheek Stadshagen. Kaartjes à € 5,00 (niet-leden) en € 3,50 (all-in pas) zijn vanaf heden verkrijgbaar.

Voor de muzikale en verhalende activiteiten in samenwerking met muziekconsulente Ann Kampen is dan ook altijd veel belangstelling. Om teleurstelling te voorkomen, wordt aangeraden vooraf kaartjes te reserveren.

Artikel delen:

Reageer