Win een ballonvaart boven de Vecht!

Zwolle – Stel je eens voor: de Vecht treedt buiten de oevers en het water loopt al in je huis naar binnen. Waar zit je dan veilig in het Vechtdal? Haal jij je rubberboot uit de garage of zoek je het liever hogerop? Laat ons op een creatieve en ludieke manier zien waar jij veilig zit bij hoogwater in het Vechtdal.

prijsvraag.jpg

Hoe doe je mee?

Maak een foto, upload hem in het tablad ‘Win een ballonvaart’ op de Facebookpagina van Waterschap Groot Salland en verzamel zoveel mogelijk likes voor jouw foto. Uit de inzendingen met de meeste likes wordt een winnaar gekozen door Waterschap Groot Salland. De hoofdprijs is een ballonvaart boven de Vecht voor twee personen. Inzenden kan tot en met zondag 2 november 23.00 uur. De winnaar van de ballonvaart wordt bekend gemaakt op vrijdag 7 november. Wil jij deze kans grijpen om de Vecht en je eigen huis eens van boven te bekijken? Stuur jouw creatieve foto dan in op de Facebookpagina van Waterschap Groot Salland: http://bit.ly/1q2HqRs.

Hoogwateroefening op de Vecht
Van dinsdag 3 tot en met zaterdag 8 november 2014 oefent Waterschap Groot Salland samen met het Ministerie van Defensie en een aantal andere organisaties een hoogwaterscenario in de Vecht. Door veranderingen in het klimaat is het overstromingsrisico een reëel risico. Daarom is het belangrijk om ons hier zo goed mogelijk op voor te bereiden.Tijdens de hoogwateroefening gaan de samenwerkende partijen uit van een situatie van extreem hoogwater op de Vecht. Zo wordt er in het echt geoefend met onder andere het inspecteren van dijken, het nemen van dijkbeschermende maatregelen en het opsporen en repareren van schades onder water met duikinspecties.

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Steeds vaker kan je alleen aan prijsvragen meedoen via Facebook.
    Ik heb bewust geen account bij die privacyschenders en ditmaal kan ik dus weer eens een kans maken op een ballonvaart….

  2. Maar, d.erk (rechtsonder trouwens): alleen voor jezelf. Anderen zien weer anderen rechtsonder staan, dit is voor iedere bezoeker verschillend. Je ziet altijd jezelf en je vrienden, anderen zien anderen. 😉

  3. Oke, ik ben er mee gestopt nadat ik een keer mijn gegevens had opgevraagd. Deed er zowat niets mee maar schrok van de verzamelde info.

Reageer