Dance voor tieners tijdens herfstvakantie

Zwolle – Dropped is de danceparty voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar. Hedon maakt in deze herfstvakantie op 14 oktober het mogelijk om de jongeren op een verantwoord non-alcoholische manier kennis te laten maken met het uitgaansleven. Bij Dropped is het zeker dat de dikste Dance muziek gedraaid wordt en er toffe optredens zijn van Dio, Johnny 500, Childsplay en Condance.

De award winnende rapper Dio, heeft al heel wat weken in de hitlijsten gestaan met nummers als Radio, Tijdmachine, Aye, Dom Lomp & Famous en Baby. Johnny 500 heeft zijn geweldige DJ skills al overal ter wereld laten klinken en zal met zijn looks menige meisjes harten raken. Verfrissende klanken; van house naar R&B, van hip-hop naar moombahton tot aan dubstep worden verzorgt door Condance. Childsplay is een getalenteerd, uniek en creatief trio en laten geen dansvloer onberoerd achter dankzij hun energieke performance, delivery en unieke sound.

 


DROPPED – TEENAGE DANCEPARTY
Line-up: DIO / JOHNNY 500 / CHILDSPLAY / CONDANCE

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : Dinsdag 14 oktober
Open / aanvang         : 20:00 uur 
Entree                         : € 7,50 (1 consumptie inbegrepen)
Leeftijd                        : 12 t/m 16 jaar

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar viawww.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl

Artikel delen:

Reageer