Dat ‘leren’ werkt echt goed!

Zwolle – Dinsdag 21 oktober is Anita Leerentveld van Visiekracht te gast in de Statenzaal van de Bibliotheek Zwolle. Zij vertelt over een andere manier van leren, waardoor kinderen met bijvoorbeeld dyslexie of ADHD in het reguliere onderwijs niet buiten de boot hoeven te vallen.

 

Automatiseringsproblemen, dyslexie, dyscalculie, ADD en ADHD: steeds meer mensen en kinderen ondervinden hier last van in hun werk of op school. Alles wordt steeds taliger, waardoor er steeds meer mensen uitvallen en "stempels" krijgen. Krijgt je kind taal en/of rekenen maar niet onder de knie? Heb je het idee dat het niet aan de intelligentie ligt, maar dat de oorzaak ergens anders vandaan komt?

Visiekracht doet niet aan symptoombestrijding, maar de oorzaak van de problemen worden aangepakt. Hiervoor worden drie basiselementen gebruikt: de juiste focus, ontspanning en het aanpassen van innerlijke energie. Vragen als “Wat gebeurt er in mijn hoofd?“ en “Hoe wordt er nu waargenomen?” worden tijdens deze lezing beantwoord. Visiekracht geeft tools om zelf verandering tot stand te brengen. 

De lezing Dat ‘leren’ werkt echt goed! van Anita Leerentveld start dinsdagavond 21 oktober om 20.00 uur in de Statenzaal van de Bibliotheek Zwolle (Diezerstraat 80). De lezing duurt tot ca. 22.00 uur. Deelname aan de lezing kost 6 euro of 5 euro (Voordeelmetjebiebpas). Aanmelden is mogelijk via www.bibliotheekzwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer