Nieuwe koploper in hoofdklasse B WRVZ

Zwolle – In de hoofdklasse B is er een nieuwe koploper met Vastgoed Dalfsen en wisselde stuivertje met Neptunes’12. Het team van Ittersum was niet opgewassen tegen Vastgoed Dalfsen en verloor met 7-11. 

Koploper Neptunes’12 verloor deze avond de koppositie aan Vastgoed Dalfsen, doordat er in een leuk duel verrassend werd met 3-4 werd verloren van YBC. FC Hummel wist de aansluiting te behouden met een nipte 4-3 zege op Van Panhuis. Titelverdediger Bordeaux Groen sluipt steeds hogerop in de stand, doordat ook het team van Poppe Advocatuur met 5-3 aan de zegekar werd gebonden. Het venijn zat als wel vaker in de staart van deze voetbalavond. Eco Groen wist voor een grote verrassing te zorgen en grote outsider voor de titel Krijtje FC te verslaan. Het team van Krijtje FC lijkt de laatste weken – na het afscheid van topscorer Jan Wit- niet meer zichzelf. In een goed en sportief duel wist Krijtje ook in de laatste minuten na het wisselen van keeper Johan Kramer voor veldspeler Gerjos Weelink niet langszij te komen en verloor uiteindelijk met 2-3.

In de eerste klasse B wisten de teams van Zwolle Zuid en Torsades Trois Points het publiek een leuk duel voor te schotelen. In een fysiek maar sportief duel wist Zwolle Zuid -mede dankzij keeper Christiaan Spaay – een verdiende 4-2 overwinning uit het vuur te slepen. Wel miste scheidsrechter Jan Visscher een handsbal van keeper Spaay en mede hierdoor kwam Torsades ongelukkig op achterstand. ZVV Pruts was met 4-3 te sterk voor Ghana’82. Sleuteldienst Zwolle won met 6-4 van Karba. Het team van Outsport is eindelijk van de hatelijke nul af en wist van Styrinth een punt af te pakken. Het duel eindigde in 3-3. Allesoverrechten.nl was op de late avond veel te sterk voor Amicitia Fortior en won met liefst 10-3.

Hoofdklasser Opgezwolle wist wederom de volle winst te boeken. Er werd in een spannend duel met 6-5 gewonnen van wehkamp.nl. Nico Brillen is het seizoen niet best gestart. Ook tegen koploper Wolters Recycling wist Nico Brillen geen vuist te maken en werd er verloren met 4-12. Promovendus DTG blijft het goed doen en wist een forse 10-5 zege te boeken op Dozend. Stip Entertainment won met 7-4 van Woord & Daad.

Minoyu verloor hun duel in de tweede klasse met 1-5 van koploper Tabonon Sportschool. Cycloon en AA Taxi Zwolle wisten elkaar met een 4-4 gelijkspel in evenwicht te houden. Ook Asero Futsal en Au m’n Gurk deelden de punten. Bafana Bafana was met een record uitslag van 19-3 veel te sterk voor Present. Voor de tweede keer opeenvolgend wist OHM een zege te boeken. Dit keer was Bola-Lah!Satu met 4-5 het "kindje van de rekening".

Komende week staan er leuke affiches op het programma. Op maandag 13 oktober spelen om 18:30 uur Dozend en DTG tegen elkaar en eindigt de avond met een kraker om 22:10 uur tussen Nico Brillen en Wolters Recycling. Op woensdag 15 oktober starten we om 18:30 uur met Karba en Outsport.

U kunt ons nieuws, programma, uitslagen en standen volgens op www.wrzvzaalvoetbal.nl.

Artikel delen:

Reageer