Gemeente Zwolle zoekt online extern personeel

Zwolle – Sinds 1 oktober is de marktplaats Talentenregiohuurtin.nl online. Via deze website huren verschillende gemeenten uit de Talentenregio externe medewerkers in. Zzp’ers en bureaus die personeel verhuren of detacheren kunnen zich inschrijven. De verwachting is dat de marktwerking door deze manier van aanbesteden verbetert. De gemeenten geven op deze manier zzp’ers en bureaus uit de regio een grotere kans op een opdracht.

De deelnemende gemeenten kunnen dankzij de marktplaats meer met verschillende partijen gaan werken. Geregistreerde leveranciers en zzp’ers ontvangen een e-mail als er een opdracht binnen de door hen opgegeven vakgebieden op de marktplaats komt te staan. Inschrijven op de website is gratis.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Klinkt slim

  De verwachting is dat de marktwerking door deze manier van aanbesteden verbetert. De gemeenten geven op deze manier zzp’ers en bureaus uit de regio een grotere kans op een opdracht.

 2. Na 30dgn mag je al rente gaan rekenen, kwallekop. Dus gelijk na 30dgn rente faktuurtje, is bij de wet geregeld! Of Zwolle laat van betalen is weet ik niet maar bij Moerdijk werkt de rente faktuur

 3. Ja maar als je een gemeente als klant heb dan wil je die niet zomaar kwijt en dat weten hun ook en laten je daarom lang wachten want dan pakken hun zelf de rente .

 4. Netjes van je derk maar ik bedoelde meer de starters zo als zzpers . Zelf heb ik 24 mensen in dienst en moet die dus ook optijd betalen daarom zorg ik dat we veel verschillende klanten hebben en als hun te laat betalen dan stuurt mijn vrouw herinneringen of aan maningen . Die is beter daar in als ik . Ook na gemeentes toe en toch doen hun eigen zin . Er zou eigenlijk een website moeten zijn waar als je de gemeentes die slecht betalen op aan ken klagen .

 5. Bericht door d.erk, op 10 oktober 2014 16:10
  Ik wil je wel helpen kwallekop mocht je er problemen mee hebben, schaad je relatie niet hoor, was ik in het begin ook bang voor.

  Pas op voor mensen die zich aanbieden op een log.:'(

Reageer