Inbreker Zwolle laat kopie hand achter

Zwolle – Nadat er op 23 juli in een woning in Zwolle-Zuid een inbraak had plaats gevonden deed men een vreemde ontdekking. Op het kopieerapparaat is een kopie aangetroffen van een hand, welke van de vermoedelijke dader zou kunnen zijn.

kopiehand.jpg
 

Op de kopie zijn een tweetal ringen te zien, waarvan één een bijzonder opvalt. De politie wil graag weten van wie de opvallende ring is. Met tips of andere informatie kunt u zich melden via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

Artikel delen:
Reacties 22
  1. deze hands worst kan beter naar hands handers gaan, want tijdens je handeltje een handstand op het kopierapparaat doen is niet zo handi…..ehh slim 😛

  2. Zo even van de foto een reading van de handlijnen. De levenslijn is onderontwikkeld. Geen energiek persoon en de lichamelijke gesteldheid is twijfelachtig. De hoofdlijn is nauwelijks te bekennen en begint onder de levenslijn. We kunnen we te maken hebben met iemand die nerveus, gevoelig en behoudend is en voor wie de familie erg belangrijk is. En dan hartlijn, die is er niet zo te zien.
    Ik ben dan ook maar een beginner in handlezen, wie de hartlijn ziet,
    laat ’t weten.

  3. ’t was een heel makkelijke inbraak denk ik, de handlijnen van de inbreker te lezen. De sleutel lag vast gewoon onder de deurmat.
    Inbreken mag niet natuurlijk, maar als ’t heeel makkelijk is gaan de verwijten twee kanten op wat mij betreft.

Reageer