Scoutinggroep wil uw stem voor zonnepanelen

Zwolle – De Stichting Natuur en Milieu organiseert samen met Scouting Nederland een actie waarbij scoutingclubs kans maken op gratis zonnepanelen voor hun clubhuis. De 5 scoutingclubs die voor 1 november 2014 de meeste stemmen vergaren, krijgen de gratis zonnepanelen.

De Zwolse Hopman Kippersgroep doet mee aan deze actie. Energie is kostbaar en op deze manier kan de club meer organiseren voor de leden. Als u de HKG gratis zonnepanelen gunt, dan kunt u op de groep stemmen via http://www.zonnestrijd.nl/ScoutingVote?id=11514. Laat de zon voor de HKG voor niks opgaan!

De Hopman Kippersgroep, die het clubgebouw heeft aan de Peterkampsweg in de Aa-landen, is een eigentijdse (protestants christelijke) scoutinggroep met wekelijks een gevarieerd en compleet spelaanbod voor meer dan 100 jeugdleden tussen de 5 en 25 jaar. Deze activiteiten worden voorbereid en uitgevoerd door een team van enthousiaste leidsters en leiders. 

De leiding zorgt voor activiteiten voor de jeugdleden. De stichting ‘Scouting Hopman Kippers Zwolle’ draagt er zorg voor dat de jeugdleden & leiding kunnen werken met goed materiaal en dat de leden opkomsten kunnen draaien in een eigen clubgebouw. Het stichtingsbestuur waakt over de financiële positie van de groep en heeft tevens het gebouwbeheer & -exploitatie onder haar hoede.

Onze scoutinggroep is aangesloten bij Scouting Nederland, de grootste jeugd- en jongerenorganisatie (120.000 leden) van Nederland. Onze scoutinggroep is één van de tien scoutinggroepen in Zwolle. Samen met nog ongeveer 20 groepen uit de omgeving van Zwolle vormen we de regio ‘Overijsselse Vechtstreek’.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer