Jubal Zwolle wint en promoveert

Zwolle – Tijdens het muziekconcours in Franeker op zaterdag 11 oktober, heeft showband Jubal Zwolle weer de 1e prijs gewonnen in de basisklasse. De Zwolse band behaalde 86,0 punten en promoveert daarmee naar de middenklasse voor showbands. 

 

jubal_zwolle.jpg 

 

Voor het muziekconcours hadden zich veel korpsen in verschillende klassen aangemeld. In de basisklasse was de jury het meest te spreken over de show ‘Dreams: emotions of sleep’ van Jubal Zwolle. De uiteindelijke score van 86,0 was ruim 4 punten hoger dan de nummer 2. De dagwinnaar was organiserend showkorps Sternse Slotlanders met 86,2 punten, behaald in de middenklasse. Het resultaat van het Franeker muziekconcours is voor Jubal Zwolle een goed vervolg op de eerste plaats op het concours in Schiedam in november 2013. Daar haalde de showband 85,14 punten. De verbeterde score van afgelopen zaterdag is volgens drum major Vincent Hagedoorn de beloning voor het harde werken van de leden en instructeurs. De kritieken van de jury zijn waardevolle informatie, waarmee Jubal de show nog verder kan verbeteren.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Wat een dag; vol met emotions…. de show “emotions of dreams”, spanning voor het optreden. De euforie na het optreden. De spanning voor het horen van de uitslag. De blijdschap van de verkregen punten. Het lachen in de bus op de terugreis, opgevolgd door het huilen van de leden die ons verlaten. En hoe kun je dan beter eindigen met veel lachen met veel van je medespelers om je heen tijdens de after party!!!

    Een echte top dag met Toppers!!! Thnx Jubal Zwolle!!!

Reageer