Muziek in de Tent sluit seizoen af

Zwolle – Zondagmiddag mocht de formatie Fleetwood Mac Tribute het jaar van Muziek in de Tent afsluiten op het Assendorperplein. Het muzikale wijkevenement had er goed weer bij en de publieke belangstelling was prima.

 img_1519.jpg

De zevenkoppige tributeband speelt voornamelijk hits uit de Amerikaanse periode van de bekende rockgroep Fleetwood Mac. In die periode waren naast Lindsey Buckingham ook Christine McVie en Stevie Nicks verantwoordelijk voor de leadzang. Maar de coverband vergeet de Britse blues-periode met bandoprichter Peter Green ook niet waardoor er uit deze tijd ook nummers voorbij kwamen deze zondag.

 

img_1511.jpg 

 

 img_1505.jpg

 

img_1481.jpg

 

Via Lees verder meer nieuws en foto’s… 

De coverband noemt zichzelf een gelegenheidsband en bestaat uit een mengeling van artiesten uit vooraanstaande Nederlandse bands. Zo speelt de toetsenist in de band van Marike de Jager, staat de gitarist normaliter bij De Staat op het podium en is de drummer en zanger Bauke Bakker tegenwoordig bekend bij vele Zwollenaren dankzij zijn talent. Al meer dan vier jaar speelt de coverband vele zalen plat, waarmee ze begonnen in De Elegast in Deventer. En nu was het Assendorperplein aan de beurt. 

img_1542.jpg

 img_1499.jpg

 img_1527.jpg

 img_1510.jpg

fleetwood.jpg

Artikel delen:
Reacties 9
  1. d.erk ook, zo te lezen. Jammer dat Hanneke jullie niet op haar gevoelige plaat heeft weten te vangen. Was’t gezellig en kwalitatief hoogstaand? Redelijk wat volk zo te zien.

Reageer