Gewonde bij steekpartij Van der Heydenstraat

Zwolle – Maandagavond 13 oktober rond 21.00 uur heeft er bij een uitgaansgelegenheid aan de Van der Heydenstraat een steekpartij plaatsgevonden waarbij een 32-jarige Zwollenaar gewond raakte. Een 29-jarige plaatsgenoot werd later op de avond aangehouden voor poging doodslag.

Bij een ruzie was het tussen beiden tot een handgemeen gekomen en stak de 29-jarige man meerdere keren in op het slachtoffer en ging er vandoor. Diverse politie-eenheden hebben in de omgeving gezocht naar de dader waarbij ook een politiehond werd ingezet. De gewonde Zwollenaar werd voor behandeling per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Later op de avond meldde de verdachte zich aan het politiebureau, waar hij ook het steekwapen afgaf. Hij is ingesloten. Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk met dit steekincident te maken heeft, en nog niet met de politie gesproken hebben, wordt gevraagd contact met haar op te nemen via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgegeven via 0800-7000. Naar de aanleiding en toedracht van het incident wordt een nader onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Altijd weer in Holten…euh…

    Is inderdaad Reset wat daar zit. Ik wist niet dat dat daar op maandag open was.

    Sterkte voor het slachtoffer inderdaad

  2. Pikante foto’s van een 13-jarig meisje op de telefoon van een jongen. Dat ‘nationale onderwerp’ lijkt de aanleiding voor de steekpartij maandagavond bij jongerencentrum ReZet in Zwolle- Zuid.

    Zowel de neergestoken vader van de jongen als de moeder van het meisje vertelt dat het begon met blootfoto’s van het meisje. De 29-jarige verdachte is haar oom.

Reageer