Syriërs en SV Zwolle spelen wedstrijden

Zwolle – Twee elftallen van SV Zwolle spelen woensdagavond 15 oktober een wedstrijd tegen vluchtelingen uit Syrië. De wedstrijden op sportpark Marslanden beginnen om 20.30 uur.

Het is één van de initiatieven die naar voren kwam in het overleg van vrijdag 10 oktober, waarbij verschillende instanties in de kantine van SV Zwolle bijeen kwamen om te brainstormen over activiteiten voor de Syrische vluchtelingen in de IJsselhallen. Maandag hielden de Warmlopers al een hardlooptraining voor de vluchtelingen. SV Zwolle 4 en SV Zwolle 7 spelen woensdag tegen twee teams van Syrische vluchtelingen. SV Zwolle regelde al tenue’s voor de Syriërs. De wedstrijden duren ongeveer twee keer een half uur.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. 19 september in 1-Vandaag was er een reportage over vluchtelingen in Zwolle. Daar was ie weer; lang niet gezien. De zeer vriendelijke weldoener Jan Bakker. Een groep zamelde kleding in voor de vluchtelingen. Ook gingen ze met de vluchtelingen voetballen en hardlopen. De mannen van hardloopgroep (en meer dus) De Warmlopers. Zwolle kwam weer eens positief de Nederlandsche huiskamers binnen. Zag Paolo helaas niet, terwijl dat sowieso al weer te lang geleden is. Succes met alles!

Reageer