Verjaardag Het Fraterhuis

Zwolle – Op 17 oktober 2014 bestaat Filmtheater Fraterhuis 35 jaar. Op ‘deze’ verjaardag op 17 oktober zal een voorpremiere van de komedie ‘St. Vincent’ te zien zijn. Een voorstelling die op verrassende wijze wordt aangekleed.

In 1979 begon een groep filmenthousiastelingen een Zwolse Filmliga. 35 jaar later is het Fraterhuis een modern filmtheater met twee (4K) zalen en uitgegroeid tot dé plek voor filmcultuur in Zwolle. Dit jubileum zal het nieuwe seizoen gevierd worden met verschillende feestelijke acties, activiteiten voor Vrienden, bezoekers en medewerkers.

‘St. Vincent’: een innemende komedie
Aanstaande vrijdag 17 oktober start het feestseizoen met een LANDELIJKE voorpremière van de innemende komedie St. Vincent. De eeuwig cynische Vincent (Bill Murray) neemt elke middag de zorg voor zijn buurjongen Oliver op zich. De knorrige oorlogsveteraan krijgt al snel een curieuze, maar hechte band met de jongen, aan wie hij de nodige levenservaring overdraagt. De hartverwarmende film laat op mooie wijze zien hoe zowel Vincent als Oliver baat hebben bij hun unieke relatie.

Verjaardag
Deze voorstelling wordt feestelijk aangekleed, met een goed gevulde verjaardagstas , een speciale actie en een consumptie voor bezoekers. Iedereen is van harte welkom om deze verjaardag mee te vieren. ‘St. Vincent’ gaat op vrijdag 17 oktober om 19.30 uur in LANDELIJKE voorpremière in het Fraterhuis. Het is verstandig om vooraf te reserveren via www.filmtheaterfraterhuis.nl. Bezoekers kunnen ook via de website e-tickets kopen en printen, dan hoeven zij niet langs de kassa.

Artikel delen:

Reageer