Start nieuw seizoen lunchconcerten

Zwolle – Op vrijdag 17 oktober start het nieuwe seizoen van lunchconcerten in de Statenzaal met 5 masterstudenten. Deze concertserie wordt georganiseerd door Bibliotheek Zwolle in nauwe samenwerking met het ArtEZ-Conservatorium van Arnhem, Enschede en Zwolle.

Van Händel tot Muczynski, een gevarieerd programma.
Er staan een paar vocale werken op het programma zoals een aria van Händel en liederen van Messiaen en Duparc. Daarnaast "time pieces" van de minder bekende componist Muczynski, voor klarinet en piano en een suite van Milhaud voor klarinet, viool en piano en het wordt afgesloten met Milonga del Angel van Piazzolla voor viool en piano.

Masterstudenten.
5 masterstudenten o.l.v. Steven Faber hebben dit project samen opgezet, Esther van Ree, sopraan, Desirée Riera Cebrián klarinet, Marco Ramirez Ocaña, viool en de pianisten Santiago Juncal Costa en Fabio Parada Rodríguez, een internationaal gezelschap.

Het concert begint om 12.15 uur en de zaal is open vanaf 12.00 uur. De toegang is gratis. Het volgende lunchconcert zal plaatsvinden op vrijdag 21 november 2014.

Artikel delen:

Reageer