Politie zoekt insluipers Van Hille Gaerthéstraat

Zwolle – Na een insluiping dinsdagmiddag rond 16.23 uur is de politie op zoek naar een drietal dames in de omgeving Van Hille Gaerthéstraat. Er werd een Burgernet actie gestart. Signalement: 3 getinte dames, 20 tot 30 jaar, ongeveer 1.60 m groot, zwart halflang haar en donkere kleding.

UPDATE: Burgernetactie is inmiddels beeindigd. De gezochte personen zijn nog niet aangetroffen. Mocht u nog tips of informatie hebben, belt u dan met 0900-8844. 

Artikel delen:
Reacties 21
 1. Maarrrrrr, er zijn ook foute Nederlanders hoorrrrr.
  Kijk maar naar opsporing verzocht vanavond . Oh nee Uuh.
  Nouja kom dan maar met cijfers. Kuch proest.
  Ach, iedereen weet het al.

 2. Verbazingwekkend trouwens dat er met geen woord gerept word in de media over IJsselhallen bewoners die bij de Jumbo met een busje afgevoerd werden na winkeldiefstal. ( off-topic)

 3. Wat ik slecht vond was dat er in de Burgernetmelding “hillegardstraat” stond zonder verder enige rectificatie. Dat is op geen enkele kaart te vinden!

 4. goedendag .

  ten eerste vindt ik het een goede open vorm van journalistiek van weblog om dit bericht zonder censuur te plaatsen , zelfs de regering heeft de omroep benaderd om minder Marokkanen te laten zien in opsporing verzocht , het is een feit dat de journalisten worden benaderd om het nieuws in schrift of via fotografie niet waarheidsgetrouw weer te geven cq te plaatsen , een mooi voorbeeld hiervan is een interview van een Duitse journalist, die hier trouwens ook een boek over heeft geschreven , dat het nieuws in kranten en de reguliere staatsomroepen zoals hier ned 1,2 en 3 wordt gemanipuleerd door regering en veiligheidsdiensten , journalisten worden benaderd door deze figuren om het nieuws te manipuleren , ik ben zelf fotograaf/journalist en kom niet aan de bak aangezien ik dit vuile spel nooit heb meegespeeld of ooit zal meespelen , vooral als het om asielzoekers gaat mag men zeer zeker niet de waarheid naar buiten brengen , zoals dat busje bij de Jumbo wat iemand hier aangeeft .. ik kan hier uren/dagen over schrijven maar daar is deze reactie mogelijkheid niet voor bedoeld , maar gelukkig ervaar ik wel dat langzamerhand steeds meer mensen in Nederland wakker worden ..

 5. Oh, de berichtgeving kan ook zonder de gekleurde mensen te discrimineren hoor.
  Het wordt dan in het vervolg:… “het slachtoffer heeft een blanke huidskleur”:):)

 6. Maar de mensen die ons allemaal elke dag weer bedonderen zitten op hoge posities bij de banken en oliemaatschappijen, en die zijn hoofdzakelijk blank. Maar dat lijkt ondertussen door iedereen geaccepteerd.;)

 7. Kul, fotograaf. In Nederland mag je alles schrijven wat je wilt, mits het niet in strijd is met de wetgeving. Begin een eigen blog met je “ervaringen”.

 8. nou vdhout ..dit is absoluut geen kul , dit ervaar ik al sinds 1985 en een eigen blog beginnen met eigen ervaringen is volledig tijdverspilling aangezien er al genoeg site,s en blog,s zijn die dit naar voren brengen ,het is juist kul dat iemand wil beweren dat je in de westerse wereld , NL, alles mag schrijven , laat mensen zich eens gaan verdiepen in de alternatieve media want helaas wordt alles van de staatsomroep en de dagbladen klakkeloos aangenomen ..

 9. Wie nog denkt als Nederlander in een tolerant en democratisch land te wonen, heeft vrij zeker de maatschappelijke ontwikkelingen van de laatste jaren niet genoeg gevolgd. Onze democratie houdt immers in dat beslissingen worden genomen door de meerderheid van de discussiepartners en dat we daarnaast het volste recht hebben om voor onze mening in het openbaar uit te komen. Van dit basisrecht maken onder meer alle columnisten intensief gebruik.
  De huidige praktijk is echter dat die zogenaamde democratie bij ons moeizaam bestaat en dat in toenemende mate belangrijke beslissingen worden gemanipuleerd door fanatieke minderheden. Die dwingen tolerante landgenoten middels een morele terreur hun wil op en dat proces dreigt nu in een stroomversnelling te komen. Iedereen die enige jaren voor de Tweede Wereldoorlog is geboren, heeft dat kunnen zien aankomen of heeft de angstwekkende gevolgen ervan aan den lijve ondervonden of in ieder geval gezien.
  Het begint altijd schijnbaar heel onschuldig. Iedereen weet thans dat de volmaakt onschuldige wijze waarop wij generaties lang ons meest geliefde kinderfeest vieren, namelijk Sinterklaas, thans helemaal fout is. Pieterman knecht is het symbool van discriminatie van gekleurde allochtonen geworden en bovendien een ongewenst overblijfsel van de zo verwerpelijke slavernij. Die hebben wij al heel lang achter ons gelaten. We hebben zelfs nooit slaven gemaakt, maar toch wordt dat ons alsnog onder de neus gewreven. Sinterklaas is sowieso bedenkelijk, omdat hij als bisschop een religieuze basis heeft en religie (vooral de christelijke) wordt tegenwoordig als een vorm van intolerantie beschouwd ten opzichte van niet-christelijke burgers.
  Daarom wil bijvoorbeeld Paul van Meenen van D66 het bijzonder onderwijs gaan verbieden door artikel 23 uit de Grondwet te schrappen (Nederlands Dagblad, 10 nov. 2012). Dat artikel staat het toe dat er scholen worden gesticht op religieuze basis. Dus bijvoorbeeld katholieke, hervormde, joodse of gereformeerde scholen. Het is nog niet zover, maar de weerstand tegen alles wat met religie heeft te maken, neemt voortdurend toe.
  © De Telegraaf
  © De Telegraaf
  Inmiddels hebben tekstdichters de opdracht gekregen onze klassieke sinterklaasliedjes van andere teksten te voorzien. Het meest verbazingwekkende is dat hooggeplaatste functionarissen zoals ministers, burgemeesters en wethouders zich op dit gebied zonder enig protest laten manipuleren door pressiegroepen die vermoedelijk nooit Sinterklaas hebben gevierd, nooit één woord in de Bijbel hebben gelezen en die van religie geen bliksem afweten.
  Ook zien we dat grote firma??s, zoals Albert Heijn en Lego, bij de minste bedreiging onder het berouwvol mompelen van excuses onmiddellijk door de knieën gaan en bijvoorbeeld geen klassieke sinterklaasafbeeldingen in hun etalages en folders meer zetten.
  En dat alles terwijl het dagblad De Telegraaf via een recente enquête onomstotelijk heeft vastgesteld dat 96% (!!) van de Nederlanders het liefst alles bij het oude en vertrouwde wil laten. De waanzin gaat letterlijk alle grenzen te buiten. In de VS zouden de al oude maar leuke tekenfilms over een kat en een muis (Tom & Jerry) niet meer mogen omdat er een donkergekleurde huishoudster in voorkomt. De wereldberoemde kinderfilm over het vrijgevochten en ondeugende Zweedse meisje Pippi Langkous (het verhaal stamt al uit de jaren veertig!) moet gekuist worden omdat Pippi??s vader na een schipbreuk ??negerkoning?? op een eiland in de Stille Oceaan is geworden (het woord ??neger?? is als fout bestempeld).
  Onze koninklijke Gouden Koets moet óf overgeschilderd óf voorgoed in het Rijksmuseum worden geplaatst. De geschilderde afbeeldingen op de zijkanten betreffen onze vroegere kolonie Nederlands-Indië. Dus óók helemaal fout. Boeken van Roald Dahl, de fameuze Britse schrijver, zijn in Australië in de ban gedaan omdat er eenmaal het woord ??slet?? in voorkomt. Een groepje van fanatieke feministen heeft de complete uitgave van het betreffende boek weten te blokkeren.
  De lijst van bizarre protesten en maatregelen groeit. Maar is levensgevaarlijk. Want nooit moet worden vergeten dat vrijwel alle terroristische staatsvormen (zoals de vroegere communistische Sovjet-Unie en het fascistische nazi-Duitsland) net zo zijn begonnen. Enkele jaren geleden sprak ik in Siberië een Rus wiens moeder onder het communistische regime enige jaren in een Siberische gevangenis gezeten had omdat ze voor zichzelf een rokje had gemaakt. Er was toen nauwelijks textiel te krijgen behalve lappen lichtbruine katoen. Daar maakte ze thuis een rokje van. Ze werd gearresteerd omdat de kleur van het rokje dezelfde was als die van de hemden van de beruchte fascistische SA (de zogenaamde bruinhemden) uit de Tweede Wereldoorlog. Dat was voldoende voor vijf jaar opsluiting onder barbaarse omstandigheden.
  Er worden ook steeds meer aangiften gedaan door jonge meisjes en vrouwen die zeggen verkracht te zijn. Details en bewijzen zijn vaak onbekend, omdat het geheugen van het slachtoffer niet meer zo helder was vanwege de drank en de drugs. In Californië pleit de overheid voor een soort geschreven en ondertekend contract dat de vrouwelijke partner wel of niet instemt met seksuele handelingen. Die wet heet ??Yes is Yes??. De Groene Amsterdammer van 8 oktober jl. noemde dat terecht ??het neukcontract??.
  Misschien wilt u het niet geloven en wellicht niet eens horen, maar acties als Zwarte Piet, Gouden Koets, Tom & Jerry, Pippi Langkous, opheffing van bijzonder onderwijs zijn de kwalijke voorboden van een levensgevaarlijke sociale ebola-epidemie die een einde maakt aan onze vrijheid en die onze toch al wankele democratie verder uitholt zoals boktorren en houtwormen de eiken steunbalken van een klassieke kathedraal.

 10. Het feit dat je dit kunt posten, haalt je hele argument compleet onderuit. Komt nog eens bij dat de Nederlander nog nooit zo mondig is geweest als nu. Met alle vervelende uitwassen die daar bij horen.

 11. Wat een geraaskal. Zijn argument wordt niet alleen onderuit gehaald doordat hij het hier kon posten: de teksten komen rechtstreeks uit de Telegraaf (van de hand van Bob Smalhout), de grootste krant van Nederland, die maar niet teveel moet verwijzen naar WOII gezien het eigen verleden.
  Een typisch staaltje van rechts-paranoïd gedrag uit de stal van Micha de Kat.

 12. Opzich ben ik het er wel mee eens dat een kleine fanatieke minderheid het elke keer lukt om druk uit te oefenen op de “morele verantwoordelijkheid” voor hun eigen agenda.
  Wie het hardst schopt en schreeuwt krijgt zijn zin…

  Ontopic is de beschrijving van de verdachten wel iets nieuws. 3 jonge vrouwen op rooftocht lees je niet zo vaak toch? In Zwolle dan…

 13. ik ben zelf fotograaf/journalist en kom niet aan de bak aangezien ik dit vuile spel nooit heb meegespeeld

  Ik vraag me af of dat de reden is dat je niet aan de bak komt…

 14. Dat de democratie lek is, ben ik wel met fotograaf eens. Al denk ik dat de VS een veel diepere impact heeft op onze nederlandse democratie dan die van al onze subculturen bij elkaar.

 15. . In Californië pleit de overheid voor een soort geschreven en ondertekend contract dat de vrouwelijke partner wel of niet instemt met seksuele handelingen. Die wet heet ??Yes is Yes??. De Groene Amsterdammer van 8 oktober jl. noemde dat terecht ??het neukcontract??.

  volgens mij moet jij je inlezen… deze act is bedoeld om ongewenste intimiteiten en verkrachtingen op Universiteiten te doen verminderen en beter strafbaar te maken. Als het niet overduidelijk is dat het slachtoffer vrijwillig en bij volle bewustzijn ingestemd heeft, dan kan de dader strafbaar zijn.

 16. Fotograaf, ondanks dat je een goed punt hebt, is er geen ruimte voor een discussie over je artikel. Dat is hier niet gewenst. Je wordt voor gek verklaard of je bron (de Telegraaf) is niet toereikend genoeg.

  Dat is er aan de hand met Nederland. Hun eigen stemvee is verziekt door verhalen en socialistische marxistisch geneuzel. Ooit komen ze er achter en dan is het te laat.

Reageer