Nominatie Van Vliet voor Mooi Mens Verkiezing

Zwolle – Woensdag maakte Stichting IZZ bekend dat Joyce van Vliet uit Zwolle is genomineerd voor de Mooi Mens Verkiezing 2014, dé verkiezing waarbij zorgmedewerkers met mooie eigen initiatieven in het zonnetje worden gezet. Joyce behaalde deze nominatie vanwege haar werk met kinderen en jongeren met eenautisme spectrum stoornis bij Stichting Empower. Vanaf deze dag kan er op Joyce en de negen andere genomineerden gestemd worden via www.mooimensverkiezing.nl.

 

joyce_van_vliet_uit_zwolle_genomineerd_voor_mooi_mens_verkiezing_2014.jpg 

 

Als kind werd Joyce vaak gepest. Hierdoor weet ze als geen ander hoe belangrijk het is om minder weerbare kinderen en jongeren met een laag zelfbeeld de helpende hand toe te steken. Dat is precies wat zij doet als coördinator en (weerbaarheids)trainer bij Stichting Empower. Hier vergroot zij de kwaliteit van leven én het perspectief van kinderen en jongvolwassenen met ADHD, ADD of met een autismespectrumstoornis. Door sporten, bewegen en een gezonde levensstijl vergroten zij hun vaardigheden, overwinnen zij angsten en krijgen zij weer vertrouwen in zichzelf. Het resultaat? Een positiever zelfbeeld, de eerste en belangrijkste stap naar zelfredzaamheid. Op 8 november maakt Anita Witzier in Studio 21 in Hilversum de winnaar van de Mooi Mens Verkiezing 2014 bekend.

 

“Ik ben een groot aanhanger van het positivisme. Wat kan iemand wél, dat is mijn uitgangspunt. Ik ben ervan overtuigd dat zo’n aanpak werkt. Iedere investering in een positief zelfbeeld die we nu in deze kinderen doen, betaalt zich op latere leeftijd dubbel en dwars terug,” aldus Joyce. Meer informatie over Joyce is te vinden op haar persoonlijke facebook-pagina.

 

Mooi Mens Verkiezing 2014
Van 9 september tot en met 1 oktober konden door cliënten, collega’s, werkgevers, vrienden en familie op mooimensverkiezing.nl zorgmedewerkers worden aangemeld. Uit de 338 aanmeldingen heeft de vakjury tien genomineerden geselecteerd. Dit jaar bestaat de vakjury uit juryvoorzitter Monique Kempff, Stichting IZZ-bestuurslid namensberoepsvereniging voor verpleegkundigen NU’91, Jim van Geest, bestuursvoorzitter van de Florence Zorggroep en Ellen Sijbers, Mooi Mens 2013.

 

Vanaf vandaag tot en met 7 november kan heel Nederland op de genomineerden stemmen. Op 8 november reikt Anita Witzier aan het eind van de Inspiratiedag voor de Zorg van Stichting IZZ een publieksprijs en een vakjuryprijs uit. De publieksprijs gaat naar de zorgmedewerker die de meeste stemmen heeft gekregen op de website en likes via Facebook. De vakjury kijkt naar de impact van het initiatief of project van de Mooi Mens voor de zorg in Nederland. De winnaar van de vakjuryprijs krijgt de officiële titel Mooi Mens 2014.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Nominatie Van Vliet voor Mooi Mens Verkiezing”

Reacties zijn gesloten.