Drietal ingesloten voor winkeldiefstallen

Zwolle – Woensdagmiddag 15 oktober zijn twee mannen (22 en 30) en een vrouw (27) aangehouden en ingesloten voor winkeldiefstal.

Uit een grootwinkelbedrijf aan de Nieuwstraat hadden zij voor ruim 300 euro aan kleding gestolen. De 22-jarige, die in het bezit was van een voor diefstal geprepareerde tas met de gestolen kleding, werd door een beveiligingsmedewerker direct aangehouden en aan de politie overgedragen. De twee anderen werden kort daarna – op basis van hun signalement – aangehouden op de Burgemeester van Roijensingel. Zij waren in het bezit van een andere geprepareerde tas met gestolen kleding (ruim 400 euro), afkomstig uit een kledingszaak elders in de stad. Het drietal is ingesloten. Tegen hen is een onderzoek gestart.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Nu zijn deze personen wel aangehouden én ingesloten. Waarom deze personen wel, en bijvoorbeeld die ROEMEEN niet? Wat voor criteria houd de politie, officier van justitie er op na? Is het omdat hij geen vaste woon of verblijfplaats heeft of wat vraag ik mij zo af. Valt mij ook op in dit bericht dat er nu niet bij staat uit welke woonplaats ze komen of welke nationaliteit hebben. Terwijl dit in andere berichten altijd vermeld word.

 2. @benjie, ik denk dat het om plaatselijke kl… gaat, of om drie boeren uit een van de k.. dorpjes in de buurt want anders zou vermeld staan als die uit een andere provincie zouden komen, wat meestal dus gebeurt..

  Weer goed werk van Politie!!

 3. Share on twitterShare on facebookShare on printMore Sharing Services
  donderdag 16 oktober 2014 | 14:16
  Laatst bijgewerkt: 16-10-2014 | 13:54
  Drie Roemenen hebben gisteren voor honderden euro’s aan kleren uit een winkel in de Nieuwstraat in Zwolle gestolen. De twee mannen en een vrouw zitten inmiddels vast.
  Een beveiliger van de winkel merkte de vrouw op. Ze had een geprepareerde tas met daarin de gestolen kleren bij zich. De twee mannen konden later in de Burgemeester van Roijeningel worden aangehouden. Ook zij hadden geprepareerde tassen bij zich. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

  Bron Rtv. o

Reageer