Doelpunten festijn in WRZV Zaalvoetbalcompetitie

Zwolle – De zaalvoetballers in de WRZV hallen hebben er afgelopen week flink op los gescoord. In de twintig gespeelde wedstrijden werd liefst 229 keer het net gevonden door de heren zaalvoetballers. De meest doelpuntrijke waren de wedstrijden tussen DTG  – Woord & Daad en Stip Entertainment – Wehkamp.nl waar de scheidsrechters liefst 17 keer mochten fluiten voor een doelpunt.

In de hoofdklasse A blijft het hoog geklasseerde Dozend meedoen voor de bovenste plaatsen door Opgezwolle met 7-2 te verslaan. DTG wist ook aansluiting te behouden door Woord&Daad met 10-7 te verslaan. Koploper Wolters Recycling wist eenvoudig Bola-Lah! opzij te zetten met een 7-3 zege. Stip Entertainment boekt een verrassende, maar ook een dik verdiende 14-3 overwinning op Wehkamp.nl. Nico Brillen en Diaspora deelden de punten door een 5-5 gelijkspel op het scorebord te noteren.

Het Beugeltje blijft ook na het treffen met SC PEC Zwolle lijstaanvoerder in de 1e klasse A door een 5-0 zege. Trias wist in een gelijkwaardig duel VIPS met 5-3 te verslaan. Exact wist de hoge klassering geen moment waar te maken in de wedstrijd tegen Kletsen en Proeven en moest een 5-10 nederlaag slikken. Rafiki kwam behoorlijk tekort in de wedstrijd tegen VT Benz en verloor met 2-11. FC Knetter liet kostbare punten liggen en dreigt koploper Het Beugeltje uit het zicht te verliezen door de 5-5 puntendeling met AXIOS.

Vastgoed Dalfsen wist de gedeelde koppositie met FC Hummel te behouden in de hoofdklasse B. De kwieke en jonge ploeg uit Dalfsen had het zeker niet gemakkelijk tegen de routiniers van het Panhuis. In een gelijk opgaand duel wist uiteindelijk Vastgoed Dalfsen met een 8-6 winst aan het langste eind te trekken. FC Hummel wist in het duel met Ittersum niet wat het overkwam. Na 10 minuten speeltijd keek “gelegenheidskeeper” Dennis Elferink verontwaardigd naar het scorebord en zag hier een verrassende 0-3 achterstand staan. Het team van Ittersum kwam zeer goed uit de startblokken, maar wist de opgebouwde voorsprong niet vast te houden. Bij een 4-4 gelijke stand vlak voor einde wedstrijd ging keeper Schutte in de fout en wist FC Hummel toch de winst uit het vuur te slepen, in een wedstrijd waar Ittersum echt een punt had verdiend. De Belgische Keizer 2 wist in een sportief duel Neptunes’12 met 8-7 te verslaan. 

Karba wist eindelijk weer een zege te boeken door nummer laatst in de 1e klasse B Outsport met 9-5 te verslaan. Trotste lijstaanvoerder The Green Room wist de koppositie vrij gemakkelijk te behouden door Styrinth met een 7-3 nederlaag de kleedkamer in te sturen.

L&M Workwear heeft de zoete smaak van een overwinning nog niet weten te proeven. Ook nu was het team met een 0-10 nederlaag kansloos tegen Univé Verzekeringen. Hetzelfde geldt ook voor Campingteam3, wie in een leuk duel toch weer met 6-8 verloor en de punten moest laten aan Roede Vooruit. In een fysiek duel wist AVC een belangrijke 6-4 zege te boeken op The Black Ties. IJsselhallen Zwolle boekte een knappe 3-2 zege op de All Stars. Iron Art blijft koploper na een knappe 7-6 overwinning in boeiend duel met Keijl Flevo Holland. 

Komende week staan er leuke wedstrijden op het programma. Op maandag 20 oktober en woensdag 22 oktober starten we om 18:30 uur met de eerste wedstrijden.

 

U kunt ons nieuws, programma, uitslagen en standen volgens op www.wrzvzaalvoetbal.nl

Artikel delen:

Reageer