Unicef Stadshagenrun met 2.200 deelnemers

Zwolle – Op zaterdag 18 oktober vindt, voor de zevende keer alweer, de Unicef Stadshagenrun plaats. Dit jaar lopen meer dan 2.200 deelnemers voor Unicef, het Jeugdsportfonds en de Vrienden van de W.I.Z. kids. 

In samenwerking met KWF en Isala ziekenhuis lopen de tweedejaars sportklasleerlingen van de Thorbecke Scholengemeenschap voor de KWF kankerbestrijding. De Unicef Stadshagenrun wordt georganiseerd door de Stichting Loopsport Zwolle. Naast de prijzen voor de verschillende leeftijdscategorieën wordt ook de sportiefste school in het zonnetje gezet. De snelste jongere, zowel bij de heren als bij de dames, tussen de 13 t/m 17 jaar mag een jaar lang de titel dragen: talentvolste Stadshagenrunner 2014. Voor het tweede jaar is er de ‘generatieloop’, waarbij twee generaties samen de vijf kilometer  lopen.

Programma
09.45 uur Warming up Partou Kids Run (800 meter) 
Vanaf 10.00 uur Partou Kids Run voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en
      de Partou 1 Engelse Mijl voor kinderen van 10 t/m 14 jaar
11.30 uur Run2Day 5 kilometer (prijsuitreiking om 12.00 uur)
12.30 uur Loods038 kilometer (prijsuitreiking om 13.30 uur) 

De Unicef Stadshagenrun online!
Meer informatie over de Stadshagenrun is te vinden op de website www.stadshagenrun.nl. Daarnaast is de Stadshagenrun te volgen via Twitter (@USRZwolle) en via Facebook (www.facebook.com/Stadshagenrun)

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)