Auto uit de bocht op Zwartewaterallee

Zwolle – Donderdagavond vond rond 22.15 uur op de Zwartewaterallee een eenzijdig ongeval plaats. Hiervoor waren politie, brandweer en ambulance uitgerukt.

zwartewaterallee-7689.jpg

Het bleek te gaan om een eenzijdig ongeval, waarbij een bestuurder uit de bocht is geraakt en tot stilstand gekomen in de middenberm. Het slachtoffer is met nog onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Uit een blaastest bleek dat de man teveel had gedronken. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. De opgeroepen berger heeft de auto uit de middenberm gehaald.

zwartewaterallee-7692.jpg

zwartewaterallee-7698.jpg

Artikel delen:
Reacties 11
 1. ja zo’n ”ding” een thuiskomer noemen 😀

  ja nu denken echt mensen om zo naar huis te rijden
  de banden zijn om naar het dicht bijzijnde garage te rijden
  en met lage snelheid,

 2. Ik zie vaak genoeg mensen met die dingen op de snelweg 120 km/uur rijden. En ik heb het vermoeden dat dat dan net zolang doorgaat tot ze vinden dat ze in de gelegenheid zijn om met de auto naar de garage te gaan.

  Misschien zouden ze die dingen gewoon niet in auto’s moeten doen.

 3. Wil niets suggereren, maar wel algemeen stellen dat op dit stuk van de Zwartewaterallee (tussen Grevelingen-fietsoversteek en de snelweg) er maar weinig automobilisten zich aan de max van 70 km/u houden, terwijl er pittige bochten in zitten.

 4. Was toch niet zijn thuiskomertje,

  politie heeft gisteren het rijbewijs ingevorderd van een 41-jarige automobilist uit Raalte die met alcohol op een eenzijdig ongeluk veroorzaakte in Zwolle.
  Op de Zwartewaterallee was hij in een bocht rechtdoor gereden en in de bosjes van de middenberm beland. Uit een blaastest bleek dat de man teveel had gedronken. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

  Bron Rtv.o

 5. Ik snap zo ie zo niet dat daar 70 gereden mag worden. Dit is zeker al 25 jaar zo. De hele Zwartewaterallee incl Blaloweg is allemaal 50 en dan in de bocht mag je 70. En dan kom je de bocht uit dan is het weer 50 onder de snelweg door. En daarna mag je weer 70. Maar ja dat is Zwolle!!!!!!!

Reageer