Concert Engelse muziekstudenten in Grote Kerk

Zwolle – Aanstaande donderdag 23 oktober geven veertig scholieren van het Hockerill Anglo-European College een concert in de Grote Kerk in Zwolle. Ze zijn deze donderdag te gast bij het Meander College en zullen daar overdag lessen volgen en optredens verzorgen. Het "Hockerill-Meander Concert" begint om 16 uur en is gratis toegankelijk. Naast de Engelse bijdragen zal het Meander College ook van zich laten horen in dit concert.
 
hockerill_choir_01.jpg 
De privéschool uit Hockerill kent net als het Meander College een rijke muziekcultuur en heeft daarom contact gezocht met de Zwolse middelbare school voor samenwerking. De muziekleerlingen van het Hockerill Anglo-European College staan onder leiding van head-of-music Oliver Bond. Naast het spelen en zingen van klassiek repertoire, spelen de scholieren ook in bigbandbezetting en kleinere jazzformaties. Overdag zullen ze daarom samen met de Meander Bigband optredens verzorgen in de twee schoolpauze’s van het Meander College.

Het “Hockerill-Meander Concert” in de Grote of Michaels kerk begint donderdag 23 oktober om 16 uur en is gratis toegankelijk.
Meer informatie op www.meandercollege.nl en www.hockerill.com
Artikel delen:

Reageer