Fietsenstalling Rodetorenplein in gebruik

Zwolle – Zaterdag bleek de onlangs gerealiseerde fietsenstalling goed gevonden te worden door het winkelende publiek.

18-10-2014_fietsenstalling_rodetorenplein_in_gebruik_02.jpg

Omdat er nog geen beheerdersgebouw is, heeft de gemeente dit opgelost door een tent te gebruiken als beheerders locatie. De fietsenstalling is bewaakt, en opent een half uur voor opening en sluit een half uur na sluitingstijd van de winkels. Dat de Zwollenaren de binnenstad massaal op de fiets vinden bleek wel aan de goed gevulde fietsenrekken.

18-10-2014_fietsenstalling_rodetorenplein_in_gebruik_01.jpg

Artikel delen:
Reacties 6
  1. In de bestrating van de fietsenstalling zijn de contouren van de fundamenten van de Jan Baghstoren weergegeven in een afwijkende steensoort.
    Compliment voor het historisch besef van de gemeente!!!

  2. Mooie oplossing, ik vind een fietsenstalling geen mooi beeld, wel erg praktisch. Misschien nog mooier zulke fietsenstallingen net buiten de binnenstad te realiseren, met snelle rolstoepen richting binnenstad.

  3. @hanshanzeland, als je dan alsnog een stuk moet lopen kunnen we allemaal net zo goed de bus pakken ipv de fiets… Wat zijn overigens snelle rolstoepen?

  4. En weer behandeld gemeente Zwolle de medewerkers van WEZO als beesten!!!. Als de temperatuur daalt, draait de ambtenaar in het stadskantoor lekker de verwarmingsknop wat hoger op, de mensen die de fietsenstalling beheren moeten het doen met een kleine, tochtige partytent (zie de laatste foto van Harry). Zonder kachel, want te duur. Geen tijdelijke schaftkeet, want te duur. Goedkoper is het om deze medewerkers ziek te laten worden en in de ziektewet te laten lopen. Echt te belachelijk voor woorden!!! Hopelijk wordt het deze winter weer echt goed koud en valt de verwarming op het stadskantoor uit, laat die kantoorlui maar eens zelf goed in de kou zitten, stelletje kl##$%^kken
    >:(

Reageer