Kunst & Zo kunstservicepunt van Zwolle

Zwolle – Bij Kunst & Zo kun je terecht voor informatie, advies en ondersteuning op het gebied van kunstbeoefening in Zwolle en alles wat daarbij komt kijken. Zo biedt de site van Kunst & Zo onder meer een overzicht van de vele kunstaanbieders in Zwolle die lessen en cursussen geven op het gebied van muziek, zang, dans, theater en beeldende kunst in de vrije tijd.

Voor kinderen, jongeren èn volwassenen. Bovendien krijg je hier een goede indruk van de vele amateurkunstverenigingen die Zwolle rijk is. Ben je op zoek naar muziek- dans of theaterles in Zwolle? Of hebben jullie als dans- of theatergezelschap, muziekvereniging of koor behoefte aan informatie, ondersteuning of advies over onder meer subsidie en fondsen, samenwerkingsmogelijkheden of geschikte podia? Dan zit je bij Kunst & Zo aan het goede adres!

Benieuwd wat er te doen is op (amateur)kunstgebied in Zwolle of wil je je eigen voorstelling of concert onder de aandacht brengen? Denk dan eens aan de Kunstagenda, vermeld op de website van Kunst & Zo. En… voor exposities in Zwolle is er de Expositieagenda.

Met het item Vraag en Aanbod biedt Kunst & Zo op haar website een ‘ontmoetingspunt’ voor vragen en aanbiedingen van èn tussen de verschillende kunstbeoefenaars- en aanbieders: individueel en in groepsverband, amateurs en professionals.

Het is mogelijk zèlf je optredenexpositie, vraag of aanbod op de website van Kunst & Zo te vermelden, zodat je onder de aandacht komt van een (nog) breder publiek. 

Artikel delen:

Reageer