Het weer: onstuimig

Zwolle – Dinsdag is het bewolkt en valt er de gehele dag veel neerslag. Tijdens de buien kunnen er flinke windstoten zijn. De wind komt uit zuidwestelijke richting, overdag komt de temperatuur uit op ongeveer 13 graden.

20-10-2014_weerfoto__grasdorpstraat_.jpg

Grasdorpstraat 

Woensdag vallen er opnieuw enkele buien maar deze zijn niet zo hevig als afgelopen dinsdag. Het is grotendeels bewolkt maar af en toe kan de zon even te zien zijn. Bij een matige tot vrij krachtige wind uit noordwestelijke richting wordt het 11 tot 13 graden. Donderdag is de kans op neerslag wat kleiner maar helemaal droog blijft het nog niet. Het is bewolkt en af en toe komt de zon er even bij. Er staat een zwakke tot matige wind uit zuidwestelijke richting, het wordt een graad of 13.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Het kan vanavond en vannacht flink gaan stormen. Aan de kust wordt windkracht 9 en op de Wadden mogelijk zelfs kracht 10 verwacht.

    Volgens NOS-weerman Gerrit Hiemstra kan de verwachting in de loop van de dag nog veranderen.”Er worden windstoten van 80 tot 90 km/u verwacht, maar dat kan zomaar oplopen tot 100 km/u. Het kan ook zijn dat het allemaal meevalt.”

Reageer