Kraammarkt verloskunde Isala Zwolle

Zwolle – Wat komt er allemaal kijken bij het krijgen van een kindje? Wat heeft een kindje nodig? Om op deze vragen een antwoord te krijgen, organiseert Isala op zaterdag 1 november van 11.00 tot 16.00 uur een kraammarkt voor zwangeren en jonge gezinnen. Op deze markt worden diverse producten aangeboden en is informatie verkrijgbaar over zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Bezoekers kunnen bovendien deelnemen aan verschillende workshops. Toegang is gratis. De kraammarkt vindt plaats bij Isala aan de Dr. Van Heesweg 2 (hoofdgebouw V), op de 1e en 2e verdieping boven de Centrale hal. Meer informatie www.isala.nl/verloskunde.

Op de kraammarkt staan stands van verschillende Isala-afdelingen waar gespecialiseerde verpleegkundigen en fysiotherapeuten voorlichting geven over onder andere pijnbestrijding, het verpleegkundig spreekuur, thuismonitoring en het Amalia kindercentrum. Daarnaast zijn er stands met allerlei leuke en handige producten voor zwangeren, jonge ouders en baby’s. Bezoekers kunnen ook deelnemen aan workshops, zoals babymassage of toepassing van draagdoeken. Ook aan de kinderen is gedacht. Er is een ballonartiest en de kleintjes kunnen zich laten schminken.

Soms worden vrouwen tijdens hun zwangerschap opgenomen op de afdeling Obstetrische High Care (OHC). Deze afdeling biedt extra gespecialiseerde zorg aan de moeder en het ongeboren kind. In sommige gevallen wordt een kindje te vroeg geboren en komt dan terecht op de Neonatale intensive care van Isala. De OHC en de Neonatale intensive care vormen samen het Perinatologisch centrum van Isala, één van de tien Perinatologische centra in Nederland.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Beste meneer/mevrouw, ik zal mij even kort voorstellen. ik ben Carmen van Gerner, en heb een bedrijf. Wanneer er in 2015 ook een kraammarkt georganiseer wordt, hoe zou ik mij daar voor kunnen aanmelden?

    Graag hoor ik van u of hier mogelijkheden in zijn. Hartelijke groet, Carmen van Gerner

Reageer