Gratis sporten bij Sportpark Marslanden

Zwolle – Stichting Sportpark Marslanden biedt voor 60 plussers een gratis sportmoment aan de komende weken. Ook als u de leeftijd van 60+ nog niet heeft bereikt bent u van harte welkom om kennis te maken met de Beweegvoorziening. Op woensdag 5 november, 12 november, 19 november, 26 november en op vrijdag 7 november, 14 november en 21 november bent u van harte welkom!

Vanuit Stichting Sportpark Marslanden en Provincie Overijssel willen wij u graag in beweging krijgen en houden. Daarom organiseren wij een gratis sportmoment, onder begeleiding van een sportdocent, op de Beweegvoorziening. Deze Beweegvoorziening is mede dankzij een subsidie van de Provincie Overijssel tot stand gekomen.

We starten op woensdag 5 en vrijdag 7 november 2014 op Sportpark Marslanden aan de Hyacinthstraat 66 te Zwolle. U kunt zich opgeven door op een woensdag of een vrijdag gewoon langs te komen en deel te nemen. Ook is het mogelijk om vooraf uw aanmelding rond te maken door te bellen of mailen met Esmee Buimer (Sportpark Marslanden). De activiteit begint om 10:00 uur en duurt tot 11:00 uur. Bij slecht weer is er een binnenprogramma.

Wilt u lekker in beweging komen en blijven, onder begeleiding van een sportdocent op de Beweegvoorziening, geef u dan snel op! Dit kunt u doen door te bellen of mailen met Esmee Buimer: 06 – 27 97 56 95 of esmeebuimer@hotmail.com.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer