Cashtrapping aan de Melkmarkt

Het heet in het jargon cashtrapping. Een soort valstrik in een geldautomaat om de bankbiljetten op te vangen. In het centrum van Zwolle is die manier van stelen het afgelopen voorjaar gebruikt door twee mannen. De politie zoekt ze en geeft beelden vrij van het duo.

https://youtu.be/KGtI5P-5EMg

Wie herkent ze en weet waar de zich ophouden of verbleven hebben? Bel uw tips door op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000.

Artikel delen:
Reacties 9
  1. Annetje, politie heeft niets te doen nee. Overvallen, inbraken, snelkraken en als kers op de taart een liquidatie. Nee de politie (recherche) heeft niets te doen nee. Lekker gaan slapen 😉

  2. Er is een reden voor het telkens zo laat inschakelen van de burgers. Wat die reden is weet ik niet precies. Ik meen wel eens opgevangen te hebben dat ze het vrijgeven van beelden van verdachten pas als laatste redmiddel mogen inzetten. Wat mij betreft wordt dat beleid herzien!

  3. Klopt plantje. Daar heeft dat mee te maken. Goed dat die regel er is denk ik, soms is snelle opsporing ondergeschikt aan burgerlijke vrijheden, omdat die vrijheden ons allemaal aangaan.

  4. Klopt, ze hebben ook wel eens beelden gepubliceerd van volkomen onschuldige mensen, die waren dan net 1 minuut eerder bij dat apparaat. Hebben ze het mis met de tijd. Er zijn dan diverse mensen die niet het bericht hebben hebben meegekregen dat het een fout is geweest, dus word zo’n persoon daarna nog maanden geconfronteerd met aangiftes tegen zijn persoon.

Reageer