Hoogtepunt van het MS Benefiet Actiejaar 2014

Zwolle – Aanstaande zondag 26 oktober is het hoogtepunt van het MS Benefiet Actiejaar 2014 in Zwolle. Overdag is er in Odeon aan de Blijmarkt een festival met fantastische artiesten zoals Typhoon, Knarsetand, Douwe Bob, Seven League Beats en Blaas of Glory. Bovendien staat het Papenstraattheater die middag bol van de kinderactiviteiten en er is een loterij. ’s Avonds is er een spetterend theaterconcert met onder andere Humphrey Cambell, Edward Reekers en het Thomas a Kempis orkest.

reinder_van_raalte.jpg

Initiatiefnemer Reinder van Raalte 

Opbrengsten gaan naar onderzoek MS
Multiple Sclerose (MS) is helaas nog niet te genezen. Onderzoek is dus van levensbelang. De opbrengsten van het actiejaar gaan daarom naar onderzoek. Initiatiefnemer is de Zwolse muzikant Reinder van Raalte, hij kreeg in 2008 te horen dat hij MS heeft. Deze ziekte heeft een behoorlijke impact op zijn leven. "Muziek is voor mij heel belangrijk. Ik ben dan ook heel trots op het programma van 26 oktober. En super dat zoveel artiesten belangeloos mee willen werken. Het wordt harstikke tof!"

Koop snel je kaarten
Hopelijk wordt het doel van het MS Actiejaar 2014 gehaald: 50.000 euro. De teller staat nu over de helft van het streefbedrag. Kaarten voor het festival en voor het concert kosten € 12,50 (kinderen € 5,-). Koop snel je kaarten, want de vorige keer waren de kaarten snel uitverkocht!

Ambassadeurs
Ambassadeurs van het MS Actiejaar zijn de burgemeesters van Zwolle, Kampen en Raalte. Zij zijn die dag ook van de partij en openen om 13.15 uur op feestelijk wijze het festival.

Zondag 26 oktober
MS Benefiet Festival van 12.30 – 17.30 uur
MS Benefiet Theater Concert van 20.00 – 22.30 uur

Meer informatie en kaartverkoop: www.msbenefiet.nl

Artikel delen:

Reageer