Jaarlijkse supportersavond PEC Zwolle

Zwolle – Woensdag 22 oktober organiseert het bestuur van de PEC Zwolle Supportersclub de jaarlijkse supportersavond. Alle leden van de Supportersclub zijn vanaf 19.30 uur van harte uitgenodigd. PEC Zwolle beleeft in 2014 het meest succesvolle voetbaljaar uit de historie van de club. Met de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal zijn twee grote prijzen gewonnen en daarmee werd voor het eerst in de clubgeschiedenis Europees voetbal behaald. Het eerste elftal is daarnaast ook dit seizoen weer goed van start gegaan in de competitie, met een voorlopige derde plaats als beloning. Er is dan ook geen beter moment om de jaarlijkse supportersavond te organiseren.

De avond staat onder leiding van journalist en columnist Remco Regterschot. Hij zal Adriaan Visser, directievoorzitter van PEC Zwolle, en Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC Zwolle, over een drietal thema’s interviewen: de toekomst van de club, het transferbeleid en de organisatie van PEC Zwolle. Na dit interview krijgen de leden van de Supportersclub de gelegenheid om vragen te stellen aan de twee heren. Je hoeft je niet aan te melden voor deze supportersavond. Wel moet ieder lid bij binnenkomst de ledenpas van de Supportersclub laten zien. 

Programma woensdagavond 22 oktober:

19.30 uur Inloop in het Supporterscafé
20.00 uur Welkomstwoord
20.05 uur Thema 1: Toekomst PEC Zwolle
20.20 uur Pauze
20.30 uur Thema 2: Transferbeleid PEC Zwolle
20.45 uur Pauze
20.55 uur Thema 3: Organisatie PEC Zwolle
21.10 uur Vragenronde
21.30 uur Einde: op de foto met de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal

Namens de Supportersclub, graag tot ziens op de supportersavond!

Artikel delen:
Reacties 2
 1. Ik hoop dat iemand de VI van deze week meeneemt.
  Een killing verslag over plastic velden in de eredivisie:

  “De tien sterkste UEFA-competities tellen elf kunstgrasvelden. Zes daarvan liggen in Nederland!?. Buiten nederland spelen vijf van de 162 hoogst spelende clubs op kunstgras. Waaronder geen enkele topclub.”

  of:

  “Van Geel kijkt met afschuw naar de oprukkende kunstsprieten. ‘Ik las dat Telstar een blauw veld wil. Blauw! Waar zijn we dan mee bezig als voetbalnatie? Het is wachten op het eerste veld in paars met witte stippen.”

  en dan nog dit:

  “Waar het gemiddelde Eredivisie-salaris 276 duizend euro bedraagtr, is het wat vreemd dat clubs overstag gaan wanneer ze een ton kunnen besparen op het veld.”

  100% against modern football
  100% tegen schijt plastic velden.

Reageer