Zwolse steekpartij in Opsporing Verzocht

Zwolle – Dinsdagavond vraagt de politie in Opsporing verzocht op NPO 1 aandacht voor een steekpartij eerder dit jaar in Zwolle. Een 47-jarige Zwollenaar wordt op zaterdagochtend 17 mei zwaar mishandeld en gestoken met een mes op de parkeerplaats van een flat aan de Monteverdilaan. Daarna gaat zijn onbekende belager er op een fiets vandoor. De verdachte is kort voor de mishandeling vastgelegd op bewakingsbeelden in de flat. Deze beelden worden in de uitzending getoond.

Een uitgebreide omschrijving kunt u nalezen via www.politie.nl. Tips kunt u melden via: Politie Eenheid Oost-Nederland: 0800-6070 (gratis) of Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 (gratis).

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Zwolse steekpartij in Opsporing Verzocht”

  1. Mij ontgaat echt de logica waarom de hulp van het publiek in dermate ernstige zaken pas máánden na het delict wordt gevraagd. Dit is bijna een half jaar geleden, mogelijk belangrijke details zijn allang vergeten. Maar goed, hopelijk wordt deze psychopaat alsnog opgepakt.

  2. Gister in Opsporing Verzocht:

    volgens politie.nl
    Nieuwe zaken Opsporing Verzocht
    Laatste update: 28-10-2014 | 20:25

    Nederland – In de uitzending van Opsporing Verzocht op 28 oktober besteedt de politie onder meer aandacht aan de volgende zaken: de gevonden baby in de vuilcontainer in Amsterdam, een poging tot moord in Nijmegen en een steekincident in Almere. Hierachter de huidskleur volgens stijllozen.nl

    Amsterdam: Baby aangetroffen in vuilcontainer-lichtgetint
    Rotterdam: Onbekende dode man in Scheurhaven-blank
    Assen: Gedwongen pinopname na zedenincident-getint
    Helmond: Schietincident ]-getint
    Rozenburg: Brandstichting in een supermarkt-blank
    Nijmegen: Poging tot moord-donkergetint
    Almere: Steekincident-blank
    Zwolle: Diefstal van pinpas-lichtgetint

    We hebben het er op dit onvolprezen WeblogZwolle al eens vaker over Opsporing Verzocht gehad.

Reacties zijn gesloten.