The Battle of the Glory in Hedon

Zwolle – Waar Rudi a.k.a. Dr. Rude zich mentaal voorbereid door keihard te chillen in de USA, is Bass-D dag en nacht in zijn studio waar hij werkt aan nieuwe producties en al druk bezig is met zijn keiharde tracklist. Beide heren maken zich namelijk op voor “The Battle of the Glory!” wat op 15 november 2014 gaat plaatsvinden in de Hedon Zwolle! Ben jij een echte #hardcore en/of #freestyle liefhebber? Dan mag jij deze 4-uur durende battle écht niet missen! 

 

harddefinition-freestyle-2014-facebook-avatar-500x500-5.jpg 

 

Dr. Rude blijft maar succes boeken, met zijn eigenwijze sound weet hij keer op keer zijn fans te verbazen. Hij heeft onlangs getekend bij Dirty Works, nieuwe tracks worden massaal gedraaid door andere DJ’s en zijn ook veel te horen in populaire podcasts. We kunnen dus wel stellen dat Dr. Rude gaat als een raket. Maar is hij wel opgewassen tegen zwaargewicht Bass-D als het gaat om een 4-hour Battle of the Glory?

 

Bass-D

Ook met Bass-D zijn carrière gaat het erg goed. Bass-D, o.a. bekend van het duo Bass-D en King Matthew, heeft in de loop der jaren zeker zijn sporen verdient. Alléén dit jaar al heeft hij op events mogen staan als Masters of Hardcore, Defqon1, Dominator en Decibel en is daarnaast vrijwel op elk Freestyle feestje in NL aanwezig. Deze scratch master weet als geen ander hoe hij een feestje moet bouwen en zal dan ook op 15 november keihard de strijd aangaan met Dr. Rude!

 

Zowel Bass-D als Dr. Rude hebben voor deze avond twee goede vrienden uitgenodigd om jullie alvast lekker op te warmen en in de stemming te krijgen. Zo kun je o.a. genieten van een Limburgse battle tussen Potato vs. Demassus en gaan ook Scott Marten en Raoul-DKC de strijd met elkaar aan. De host van deze avond is niemand minder dan MC The Russian. 

 

Alvast lekker in de stemming komen voor zaterdag 15 november? Luister hier naar een speciale Harddefinition Promo-Mix geproduceerd door Bass-D. Link: http://bit.ly/bassdpromo 

 

Zorg ervoor dat jij er bij bent op 15 november en scoor je tickets vandaag nog voor slechts €12,50 ex. Fee op www.harddefinition.nl! De minimumleeftijd voor Harddefinition is 18 jaar. Vergeet niet het event in je Facebook agenda te zetten en je vrienden uit te nodigen! RSVP @ http://bit.ly/harddefinition

 

Harddefinition – The Battle

15 november 2014 | Hedon Zwolle

22:00 – 04:00 | Age: 18+

Presale: 12,50 ex. Fee 

www.harddefinition.nl

 

Powered by High Energy Events – We Always Push Harder!

Artikel delen:

Reageer