Rondje Swolle Horeca Schaaktoernooi

Zwolle – Zondagmiddag 16 november vindt in Zwolle het jaarlijkse Rondje Swolle Horeca Schaaktoernooi weer plaats! Het toernooi beleeft dit jaar haar 8ste editie onder de naam: Rondje Swolle Horeca Toernooi.

 

Het is een toernooi voor 4-tallen en ze komen uit het hele land naar Zwolle om in diverse kroegen in het centrum van Zwolle te schaken. Het is een snelschaakcompetitie met steeds 5 minuten per persoon per partij. Na 2 partijen, één met wit en één met zwart, is het op naar de volgende kroeg! De 7 kroegen zijn: Café bar Grizzly’s, ’t Beugeltje, De Gezelligheid, De Belgische keizer, the Livingroom, Sally o’Briens en De Stadsgenoot. Iedere kroeg heeft een poster, gemaakt door Mister Rondje Swolle Jan Boertien. Er komen teams uit het hele land van Groningen en Leeuwarden tot Amersfoort en Soest, maar ook uit Enschede en helemaal uit Breda. En uiteraard komen er genoeg teams uit Zwolle e.o.

Via Twitter zijn regelmatig berichten te lezen, zoek op #RSHT #Zwolle, of reageer met deze hashtags dan komen die berichten meteen op de website van de organiserende vereniging: http://www.kampenschaakt.nl/index.html.

Artikel delen:

Reageer