Coldplay-tribute in Hedon Zwolle

Zwolle – Coldplace is gevormd door echte Coldplay fans en is een tribute band waarvan de kwaliteit en ervaring op het podium ongeëvenaard is. Ze willen het gevoel van een Coldplay concert zo realistisch mogelijk overbrengen en worden erkend als de meest authentieke tribute band. In 8 jaar heeft de band meer dan 400 shows gespeeld in Engeland en daar buiten. Donderdag 30 oktober zijn de mannen te zien in Hedon. 

Coldplace komt akelig dicht bij het origineel en dit bracht hen onder meer naar Sky News, BBC Radio 1 en 2. De mannen stonden op festivals waar Bob Geldof, KT Tunstall, Ringo Starr en Roxette ook op het affiche stonden; niet niks voor een coverband. Coldplace weet wat er wordt verwacht van een tribute show. Of het nu een concert in een club, bij een huwelijk of voor 30.000 man is, de heren weten altijd de Coldplay harten sneller te doen kloppen.

 

COLDPLACE

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : donderdag 30 oktober
Open                          : 20:00 uur 

Aanvang                     : 21:00 uur 
Entree                         : € 14,50

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, de avondkassa van Hedon en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl

Artikel delen:
Reacties 11

Reageer