CDA Zwolle bezoekt Waterschap Groot Salland

Zwolle – Met beide voeten op de grond, maar dan wel met droge voeten. Daar gaat het CDA Zwolle voor in het Waterschap Groot Salland. De partij bracht dinsdag 21 oktober een bezoek aan het waterschap. Dit bezoek omlijstte de Ledenvergadering die in het teken stond van de komende verkiezingen voor provincie en waterschap.

 

cda_-_presentatie_waterschap_groot_salland_-_tjeerd_kingma.jpg 

 

"We zijn blij met de kundige en betrokken Zwollenaren die kandidaat zijn voor de verkiezingen op 18 maart 2015", was de conclusie van CDA-voorzitter Miranda Wesselink. "Het is belangrijk dat het Zwolse geluid ook in deze belangrijke regio-overstijgende organen  klinkt." Onder andere de Zwolse kandidaat Tjeerd Kingma ging op het belang in van goed waterbeheer door de Waterschappen.

 

Luxe van schoon water en droge voeten

Op een – natte en stormachtige – herfstavond kregen de CDA-leden een boeiend inkijkje in het werk van het Waterschap. Nooit natte voeten en altijd schoon water uit de kraan; het is een luxe die soms vanzelfsprekend lijkt. Na deze avond is duidelijk geworden hoeveel werk daarvoor wordt verzet door onder meer honderden vrijwilligers. “Het is mooie gelegenheid om aan de aanwezige Zwollenaren en politici uit gemeenteraad, waterschap en provincie het belang van toekomstbestendig waterbeheer toe te lichten,” zegt Warry Meuleman, communicatieadviseur van het Waterschap. “Dit doen we graag, want leven met water gaat ons allemaal aan.”

Ook een bijdrage aan Zwolle leveren
CDA Zwolle organiseert regelmatig bijeenkomsten voor haar leden en geïnteresseerden. Zwolle kent talloze organisaties die een grote bijdrage aan onze stad leveren. Sommige bekend, andere minder zichtbaar, maar allen waardevol. Miranda Wesselink nodigt Zwollenaren graag uit ook eens een kijkje te komen nemen: “Bent u geïnteresseerd in de ontwikkelingen rond Passend Onderwijs of de Sociale Wijkteams of wilt u kennis maken met het CDA, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief op www.cdazwolle.nl. We ontmoeten u graag bij een volgende bijeenkomst.”

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer