Voetbalschoenen gevraagd voor vluchtelingen

Zwolle – Binnenkort kunt u op de velden van Be Quick ’28 een nieuwe groep voetballers aantreffen. Het gaat om een groep Syrische voetballers die bij de vereniging een veld gaan gebruiken. Voorlopig zullen zij vooral op de woensdagavonden in november actief zijn.

Veel van deze spelers waren ook in Syrië actief bij een club, en in samenwerking met het COA heeft Be Quick besloten om deze vluchtelingen een veld aan te bieden. Praktisch gezien is er wel een probleem. Er is een tekort aan voetbalschoenen. Daarom wil Be Quick aan iedereen vragen die deze groep een warm hart toedraagt: heeft u thuis nog oude voetbalschoenen staan, lever ze dan in bij Be Quick. Barman Hans Brouwer is bijna altijd bij Be Quick aanwezig en u kunt ze bij hem inleveren. Spreek eventueel een andere kantinemedewerker aan.

Alstublieft, kijkt u nog even thuis rond naar oude voetbalschoenen. We zoeken schoenen in de maat 40 t/m 45, waarbij vooral 43 een veelgevraagde maat is. Be Quick hoopt alles te kunnen regelen voor de Syriërs, want we vinden dat dit een initiatief is dat moet worden gesteund.
Artikel delen:
Reacties 9
  1. Fijn dat er zoveel pieten zijn in Zwolle die wat weg willen geven. Denkt u ook nog even aan de schone onderbroeken en extra toiletrollen voor de verzoringstehuizen in Zwolle?

    Of het slechte eten in de verzoringstehuizen?

  2. Laat eens weten, hoeveel pegels voor fatsoenlijke nieuwe voetbalschoenen voor die mensen? Ik doe niet aan voetbal,
    houd er ook niet van, maar wil best bijdragen.

  3. Tsja, of ik op een webwinkel voetbalsoenen ga scoren, weet ik niet. Kan er niet geld naar een rekeningnummer ofzo van iemand die wel verstand heeft van voetbalschonenen ?
    @veldwachter, heb jij verstand van voetbalschoenen?

Reageer