Zwollenaar overleeft val van achtste verdieping

Zwolle – Woensdagavond 22 oktober zijn politie en ambulance tegen 21.00 uur afgegaan op een melding dat er iemand van de flat is gevallen aan de Monteverdilaan in de wijk Holtenbroek. De persoon bleek een 44-jarige Zwollenaar te zijn. Hij was ‘slechts’ gewond aan zijn hoofd en hand.

rembrandtflat.jpg 

Op het dak van de ingang bij de flat troffen zij een gewonde man aan die niet veel later met spoed naar het ziekenhuis is gebracht. De omstandigheden waaronder de man werd aangetroffen zijn aangemerkt als verdacht waarna een onderzoek is gestart. Medewerkers van de Tactische en Forensische Opsporing waren daarbij ingeroepen om de sporen in kaart te brengen en om een eventuele oorzaak te achterhalen. Vermoedelijk is de man vanaf de achtste etage van de flat naar beneden gekomen en raakte hij op de vijfde etage de balustrade waardoor deze ontzet raakte. De man raakte gewond aan hand en hoofd en werd bij kennis aangetroffen op het dak (1e etage) van de entree van het gebouw. De politie heeft de zaak in onderzoek.

rembrandt_2_copy.jpg

rembrandtflat_2.jpg

rembrandtflat_3.jpg 

Artikel delen:
Reacties 29
  1. Ik moet altijd even nadenken dat ook de Rembrandtflat aan de Montiverdilaan staat ( net als de Montiverdiflat).
    Die gewonde man heeft inderdaad geluk gehad, hopelijk is zijn verwonding aan het hoofd met name, niet al te ernstig.

  2. Wat er ook gebeurt mag zijn, ik wens deze man en zijn familie heel veel sterkte. Dat hij het overleefd heeft een val van de 8e verdieping is al een wonder. Sterkte..

  3. Dat moet een beste smak zijn geweest! Dit kan inderdaad alleen maar relatief goed aflopen als het dak in dit geval geen al te harde ondergrond heeft. Ik zit te denken aan een misdrijf.

  4. Hij raakte een stuk hoger ook nog iets, dat haalde de snelheid er uit… hopelijjk k0mt het weer goed, er zijn twee verdachten aangehouden lees ik in de telegraaf..

Reageer