Bedrijvenloop voor het goede doel

Zwolle – Op 30 november 2014 vindt opnieuw de 2 Bruggenloop plaats, een bekend hardloopevenement in Zwolle. Tijdens dit evenement is er ook een speciale bedrijvenloop voor het goede doel. Deze bedrijvenloop wordt georganiseerd door atletiekvereniging AV PEC 1910 en Vereniging Ontwikkelingshulp De Brug. De opbrengst van de bedrijvenloop gaat naar De Brug (www.de-brug.org).

Bedrijven kunnen met een of meerdere teams van 4-6 lopers deelnemen aan deze bedrijvenloop. Daarnaast is het mogelijk om met bijvoorbeeld een groep vrienden of leden van een hardloopvereniging een team te vormen. Per team kan gekozen worden uit twee loopafstanden: 5 of 10 kilometer. Iedere loper van het team legt deze afstand af. Het startgeld per team is €250,00. Dit bedrag wordt gedoneerd aan De Brug. Het winnende team heeft de mogelijkheid de eigen bedrijfsnaam te koppelen aan een project van De Brug.

Meer weten? Ga dan naar www.2bruggenloopzwolle.nl. Er zijn nog startplekken beschikbaar. Inschrijven is mogelijk tot en met 26 november 2014.

Artikel delen:

Reageer