PvdA Zwolle in gesprek met bewoners Aa-landen

Zwolle – Partij van de Arbeid Zwolle gaat zaterdag 25 oktober in gesprek met bewoners van de Aa-landen. Vanaf 11:00 uur gaan leden van de PvdA Zwolle met rode rozen langs de deuren om van bewoners te horen wat er leeft in de wijk.

Voor de PvdA Zwolle is dit bezoek aan de buurt een manier om in contact te komen met bewoners. Door vragen over de buurt te stellen, wil de PvdA erachter komen wat mensen bezig houdt, waar mensen tegenaan lopen en wat ze positief vinden. Hoe ervaren bewoners van de Aa-landen hun buurt en wat zijn aandachtspunten voor de lokale politiek? Heeft u vragen of opmerkingen? Kom gerust even langs of spreek ons aan als u ons in de wijk ziet.

Artikel delen:
Reacties 11
  1. Zo jammer dat ze langs de deur gaan om nieuwe zieltjes te winnen. Terwijl ze leden, die al meer dan 60 jaar lid zijn van de PvdA, pas te woord staan na dreiging met de media. Na diverse brieven en ruim een jaar later wordt deze meneer een keer te woord gestaan. Plaatselijke partijleden sturen gewoon de brieven niet door naar het hoofdbestuur. Het is triest dat deze meneer nu er aan denkt zijn lidmaatschap op te zeggen terwijl hij lid is vanaf de oprichting. Bij mij hoeven ze niet aan de deur te komen want dan heb ik echt wel iets te zeggen namens mijn pleegvader.

  2. Partij van de Allochtonen en Partij van de Arabieren, is ook wel van toepassing op deze partij. En waarom steeds die opdringerige rozen.

  3. Bericht door Veldwachter R.de.Jon, op 24 oktober 2014 15:45
    Partij van de Allochtonen en Partij van de Arabieren, is ook wel van toepassing op deze partij. En waarom steeds die opdringerige rozen.

    Dan ben jij Alex die altijd op het gastenboek van Willem Lucht reageerd want die gebruikt de zelfde teksten daar.:)

  4. Ik ben wel blij dat het hier geen Pvda weblog meer is,jarenlang was het zo dat iedere reactie hier voor 90 procent Pvda gezind was.
    Gelukkig zijn de tijden hier veranderd en zitten er ook waarschijnlijk andere mensen achter de knoppen bij Weblogzwolle.

Reageer