Winterse stadswandeling met ijsbeeldenfestival

Zwolle – Onze stad staat in december en januari in het teken van winterse activiteiten. Overijsseltrips biedt in deze periode een stadswandeling aan in combinatie met een voordelig bezoek aan het IJsbeelden Festival, het grootste winterevenement van Nederland. Het IJsbeelden Festival met thema ‘World in Motion’ wordt gehouden in de periode van 6 december 2014 tot en met 25 januari 2015 in de NS-loods bij het station van Zwolle.

campagnefoto_bron_ijsbeelden_festival_2014.jpg 

Tijdens een twee uur durende stadswandeling door Zwolle komt u van alles te weten over de historische Hanzestad. Onder leiding van een ervaren stadsgids komt u op bijzondere plekken, langs kerken, monumenten en sfeervolle steegjes. Daarbij vertelt de gids over bouwstijlen, gevels en het ontstaan van de stad. Bekende Zwollenaren van vroeger en belangrijke gebeurtenissen passeren de revue. Indien mogelijk wordt er een bezoek gebracht aan monumenten als de Schepenzaal en de Grote- of St. Michaëlskerk en kunt u deze van binnen bezichtigen. Laat u verrassen door de verborgen hofjes en binnentuinen die de stad rijk is.

Dit jaar staat het IJsbeelden Festival Zwolle in het teken van ‘World in Motion’, een spectaculair evenement met een ruim scala aan opzienbarende Voertuigen, Vliegtuigen en Vaartuigen. Elk kunstwerk vertelt een uniek verhaal waarbij zien, doen en beleven centraal staat. Beleef de noodlottige reis van de Titanic opnieuw, maak de eerste landing op de maan nog een keer mee, geef gas in een Formule 1 auto of bekijk de futuristische Batmobiel van heel dichtbij. Daarnaast biedt de NS-loods vermaak voor de hele dag. Er is entertainment voor het hele gezin zo als kermisattracties, een klimtoren, springkussens en een gaming zone.

Dit groepsarrangement is te boeken vanaf 10 personen. Op de totaalprijs van € 18,50 per persoon wordt € 3,00 p.p. korting gegeven. Na de wandeling gaan de deelnemers op eigen gelegenheid naar het IJsbeelden Festival. Ook voor andere groepsuitjes in Overijssel kunt u bij ons terecht. Heeft u vragen of wilt u reserveren, dan kunt u contact opnemen met MarketingOost, afdeling Overijsseltrips van maandag tot en met vrijdag, via tel. 038-4222299 tussen 9.00 – 15.30 uur, of via overijsseltrips@marketingoost.nl.

Artikel delen:

Reageer