Avondje circus in SIO Zwolle Zuid

Zwolle – Samen met Odeon de Spiegel theaters organiseert Uit in Zwolle-Zuid op vrijdagavond 7 november een avondje circus. Humor en acrobatiek zijn de sleutelwoorden in deze familievoorstelling, die een grote interactie van het publiek vraagt. U hoeft nergens in en u vliegt niet zelf door de lucht, maar de kans bestaat wel dat de kids mee moeten helpen met bepaalde acts… Het verhaal gaat over trots, bezorgdheid, opvoeden, maar ook over de zelfontplooiing van de eigen wil.Circus Hoetchàtchov is een rock’n roll voorstelling.

De voorstelling bevat zowel ‘traditionele circusacts met een twist’, fijne clownerieën, als poëtische momenten. Karel Casier is acrobaat, geboren in België en woont in Nederland. De voorstellingen waarmee Karel Casier momenteel toert zijn meer dan circus alleen. Het zijn voorstellingen met een verhaal vol humor, spanning, drama en spectaculaire acrobatiek. ( www.hoetchatcha.be ) De avond wordt gehouden in multifunctioneel centrum SIO, Thorbeckelaan 2 in Zwolle-Zuid. Prijs: volwassenen € 10,00 ; kinderen onder 12 jaar € 5,00 Start van de avond is om 19.30 uur, de zaal is open rond 19.15 uur. Kaarten zijn van te voren verkrijgbaar bij De Spiegel. Degenen die van te voren een kaartje kopen, ontvangen een gratis consumptie.

Op de avond zelf zijn kaarten te koop bij het SIO. Meer informatie over deze avond en de andere avonden die Uit in Zwolle-Zuid organiseert vindt u op de website www.odeondespiegel.nl en op : www.zzuit.nl De activiteiten van Uit in Zwolle-Zuid worden mede mogelijk gemaakt door Odeon de Spiegel theaters, Winkeliersvereniging Zwolle-Zuid, Inxpact Web in your hands, de woningstichtingen deltaWonen en SWZ, SIO en gemeente Zwolle

Artikel delen:

Reageer