Hester van den Top presenteert SportGala

Zwolle – Hester van den Top presenteert zaterdag 31 januari 2015 de vierde editie van het SportGala Zwolle. De 28-jarige presentatrice van RTV Oost is laaiend enthousiast over de opzet van het SportGala Zwolle. Dit tot groot genoegen van stichting Sportief Zwolle, organisator van het Zwolse sportfeest.

 

“Het is écht bizar hoe goed Zwolle op hoog niveau presteert, zowel de top- als breedtesport. Zwolle mag zich met recht een sportstad noemen”, aldus de presentatrice, die afstudeerde aan de hogeschool Windesheim in Zwolle en momenteel werkzaam is als sportverslaggeefster en presentatrice van En Dan Nog Even Dit (EDNED) bij RTV Oost. Hester vindt het een eer om het SportGala Zwolle te mogen presenteren. “Het is prachtig dat de breedtesport ook onderdeel is van het Zwolse sportgala. De categorie ‘Duurzame sportvereniging’ is een mooie aanvulling op de bestaande categorieën. Ik sta al te popelen om het SportGala Zwolle te mogen presenteren. Ik heb er ontzettend veel zin en ik ga direct op jurkenjacht.”

Het thema tijdens het vierde SportGala Zwolle is ‘Spin your Wheels’. Naast de sportverkiezing is uiteraard ook de ondertekening van het Gouden Sportboek een belangrijk onderdeel. Het aandragen van prestaties loopt parallel aan de Zwolse sportverkiezing. De prijzen worden uitgereikt in de categorieën: Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Sporttalent en Sportcoach. Naast deze vijf hoofdcategorieën kent het SportGala Zwolle zes publieksprijzen, betreffende de categorieën: Sportvrijwilliger, Sportiefste schoolinitiatief, Sportstimuleringsprijs, Sportbestuurder, G-sport initiatief en Duurzame sportvereniging van het jaar 2014. Bij de zes laatstgenoemde categorieën gaat het om digitale publieksverkiezingen. De sportstimuleringsprijs is dit jaar gericht op een Zwols sportevenement in bloei. Iedereen mag personen, teams, verenigingen en/of evenementen aandragen voor de verkiezing via www.sportgalazwolle.nl. 

Artikel delen:
Reacties 10
  1. Hester wie????? Grote kans dat ze nog nooit van dit sportgala heeft gehoord, al pocht ze er erg over. Daar kan ik niet goed tegen. Buiten dat is de winnaar natuurlijk al bekend: winnaar bij de mannen is wereldkampioen Michel Mulder. PEC is de sportploeg, dat kan niet missen.

  2. De zelfgenoegzaamheid, bij de sporters maar ook bij de organisatie, bij dit soort wedstrijden is onthutsend. “Kijk mij eens goed zijn”, blehhhh >:(

  3. @tebbie je hebt volgens mij een kristallen bol. Een tip als je niet eerst zelf wat invult, hoef je je daarna er ook niet aan te ergeren.

  4. de juffrouw van tv oost ken ik niet.
    maar het sportgala is super.alle keren ben ik er geweest, in gepaste kleding, en dat heeft toch wel wat. het is een echt feest van en voor de sporters en alles wat er mee samenhangt. klasse en ga zo door met de sportbeleving in en om zwolle.

Reageer