Expositie Geertje Veld in Cultuurhuis Stadshagen

Zwolle – Van 4 november t/m 27 december 2014 is in het Cultuurhuis Stadshagen een expositie te zien van Geertje Veld. Geertje schildert vanaf 1998 en is haar passie.

geertje_veld.jpg 

Geertje heeft les gehad van verschillende leermeesters, zoals; Erwin van der Worp, Tonny Eikenaar en Henk Nyenhuis. Dat was steeds weer een uitdaging, want bij elke schilderles leerde zij weer andere manieren van schilderen en stijlen te ontwikkelen. Figuratief, abstract en workshops in Cobra en de ‘Herman Brood stijl’. Geertje heeft eerder geëxposeerd in een hotel in Epe, verzorgingshuizen, fitnessruimte en bij huisartsen praktijk, allemaal in Zwolle. Geertje werkt graag met acrylverf op doek of papier, maar gaat andere technieken niet uit de weg. Ook mag ze graag andere exposities en kunstmarkten bezoeken om inspiratie op te doen. De expositie van Geertje in het Cultuurhuis in Stadshagen bestaat uit schilderijen van uit een lopende stijlen en mooie kleuren.

Het Cultuurhuis Stadshagen aan de Werkerlaan 1 is geopend van maandag tot en met zaterdag. Op werkdagen van ’s morgens vroeg tot later op de avond; op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Dick, ik wil een artikeltje over de expositie schrijven voor de Vinexpress. Als ik eerst ga kijken is de deadline al voorbij. Zij kan zelf vast wel wat informatie geven over zichzelf en de tentoonstelling. Ken jij haar?

 2. Haha, Cultuurhuis hééft geen info (raar genoeg) en we hebben nog wat gaten te vullen, vandaar last minute :D. Noem me maar de razende reporter :D:D:D:P

 3. Hallo Iris,

  In januarie/februari exposeren Liesbeth Visser-Heesakkers en Josien Koch-van der Wal in het cultuurhuis.
  Als er plaats is in de Vinexpres voor ons dan kun je mij mailen 🙂

  http://www.liesbethvisserheesakkers.exto.nl of http://www.facebook.com/KeramiekAtelierLiesbethVisserHeesakkers
  http://www.josienkochvanderwal-schilderijen.nl

  Beide lid van de kunstroute Overijssel. http://www.kunstrouteoverijssel.nl

  Ik hoor graag van je,
  Hartelijke groet Liesbeth Visser-Heesakkers

Reageer