Het weer: zonnig

Zwolle – Maandag begint de dag met mist en laaghangende bewolking die later in de ochtend oplossen. Van de aanwezige sluierbewolking heeft de zon geen hinder en het blijft droog. Bij een zwakke tot matige wind uit zuidwestelijke richting wordt het 14 tot 16 graden.

26-10-2014_weerfoto_kromme_jak_.jpg 

Krommejak 

Dinsdag wordt een zonnige dag met in de ochtend een plaatselijke mistbank. De kans op neerslag is zeer klein en het lijkt erop dat we het in onze regio droog gaan houden. Eerst is de zuidwestelijke wind nog zwak maar neemt later toe richting matig, het kwik klimt overdag richting 16 graden. Woensdag lijkt aan het zonnige weerbeeld een eind te komen. Het is grotendeels bewolkt maar af en toe kan er nog net iets zonneschijn waar te nemen zijn. Uit de bewolking kan plaatselijk een enkel buitje vallen. De wind is zwak en komt uit zuid- tot zuidwestelijke richting, het wordt 12 tot 14 graden.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. 🙂 ? Nee, aan de opnamen van een goede film over het leven van Johnny Jordaan! Heb na afloop uren met de regisseur gesproken in Het Hopmanshuis…Wie die regisseur was?

    Het multitalent, o.a. bekent van Jiskefet, ” Dit is mijn club”, “Overspel” en “De Uitverkorene” Kees Prins…wat een sympatieke gast en wat was het gezellig met zijn blikjes bier….tot zijn dame hem lief doch dwingend vroeg hoe laat hun camper vertrok uit mooi Zwolle.

Reageer