Op kamers gaan eenvoudig met de Uit Huis Box

Zwolle – Veel studenten hebben plannen om het ouderlijk huis te verlaten, maar welke spullen heb je nodig op een studentenkamer? Tegen deze vraag liepen drie studenten van de opleiding Marketing & Communicatie en Junior Accountmanager aan. Met het idee dat zij vast niet de enigen zijn, zijn zij de startup de Uit Huis Box gestart. Met deze box zijn studenten in een keer voorzien van de essentiële accessoires voor hun studentenkamer. 

De Uit Huis Box is vooral bedoeld als weggever voor ouders, vrienden en kennissen van een uit huis gaande student. De Uit Huis Box is te verkrijgen in drie varianten: de Dames Uit Huis Box, de Heren Uit Huis Box en de Feestende Student Uit Huis Box. Met een Uit Huis Box wordt een student voorzien van onder andere borden, vaatdoekjes en handdoeken. Daarnaast zijn er in elke Uit Huis Box leuke accessoires te vinden: een manicure set, een blikopener en een uiensnijder voor de dames. Voor de heren is er gedacht aan: een sleutelvinder, een egg timer en een messenslijper. Studenten onderling kunnen elkaar de Feestende Student Uit Huis Box cadeau doen met onder meer: attributen voor spelletjes, whisky stenen en een cocktailshaker.

Voor het ontwikkelen van de drie Boxen werkt Uit Huis Box samen met Trendstudent.nl en GGD Zwolle. Daarnaast worden de drie studenten bij het starten van hun startup begeleid door Landstede. Door het aanbieden van een speciaal lesprogramma worden de studenten ondersteund in het schrijven van een ondernemersplan, het zoeken naar partners en het aanspreken van de doelgroep. 

Voor meer informatie en bestellen van de Uit Huis Box kunt u vanaf 1 november terecht op www.uithuisbox.nl.

Artikel delen:
Reacties 9
  1. Mijn zoon heeft ook de opleiding marketing&communicatie gedaan. En daar moesten ze toch echt zelf met een idee en plan komen. Ook moesten ze “aandelen”verkopen om te kunnen investeren.

Reageer