3D-printen bij Bibliotheek Zwolle

Zwolle – Gaan we over een aantal jaar onze eigen stoelen printen, onze eigen fietsonderdelen, ons eten? Met 3D-printen lijkt dit in de nabije toekomst werkelijkheid te worden. De Bibliotheek Zwolle organiseert demonstraties, workshops en werkplaatsuren 3D-printen.

Samen met de Creatieve Coöperatie organiseert de bibliotheek onder de naam Zwolle Lab bijeenkomsten om kennis te maken met en gebruik te maken van 3D-printen. Elke maand is er een demonstratie, een workshop en de mogelijkheid om zelfstandig gebruik te maken van een 3D printer.

Op 6 november is er in de Bibliotheek aan de Diezerstraat een workshop 3D printen van 19.00 tot 21.00 uur. De workshop kost 17,50 of 15,00 (Voordeelmetjebiebpas), reserveren is verplicht.

Ook op donderdag 6 november is er een demonstratie 3D printen in het Biebcafé van de Bibliotheek Zwolle van 14.00 tot 16.30 uur. Iedereen die geïnteresseerd is, kan deze gratis demonstratie bezoeken.

Op 30 oktober, 11 november en 20 november is het mogelijk om een 3D printer te reserveren voor zelfstandig gebruik. Meer informatie is te lezen in de folder “Bijblijven met de bieb” of op de www.bibliotheekzwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer