Man steelt voor 1800 euro aan telefoons

Zwolle – Deze man heeft bij Mediamarkt in Zwolle meerdere mobiele telefoons ter waarde van 1800 euro gestolen. Wie kent of herkent hem? Bel het gratis nummer van de tiplijn: 0800 – 6070 of tip anoniem via Bel M.: 0800 – 7000.

https://youtu.be/Es8xAFkfpQk 

Artikel delen:
Reacties 26
 1. Ik snap die beveiliging bij Mediamarkt niet echt. Toen ik daar laatst wat gekocht had werd ik aangehouden terwijl ik netjes betaald had. De cassiëre was vergeten de beveiliging erop uit te schakelen. Er kon echter geen enkel excuus vanaf nadat het rechtgezet was. Blijkbaar zien ze hun klanten als potentiële dieven.

 2. Wat raar indd, maar ja laatste tijd wordt er best wel wat gestolen en ik begrijp ook niet hoe het kan met zoveel rondlopende personeel en beveiliging… Als je daar wat vraagt aan sommige medewerkers over het product kunnen ze niet eens een normale antwoord geven maar hebben de uitstraling van iem. die daar alles van weet
  ps. aan die gast is duidelijk te zien dat die niet meer te vinden is en de telefoontjes, ja die zijn denk ik al lang ver weg…

 3. Beveiliging zal voor een winkelbedrijf een lastig dilemma zijn. ik voel me het prettigst in een winkel waar helemaal geen beveiliging is. En zo zullen er wel meer zijn. Door dit soort gasten zal een winkelier zich genoodzaakt voelen om de winkel meer te beveiligen. Je hebt dan de keuze tussen klantvriendelijker worden zodat er meer verkocht wordt of betere beveiliging nemen zodat er minder gestolen wordt.

 4. Jij leeft zeker nog in de jaren vijftig Bernard,iedere winkel heeft beveiliging tegenwoordig.Want zo’n beetje alles wat los en vast zit wordt gestolen tegenwoordig.

 5. Maar eigenlijk is dat ook beetje de verantwoordelijkheid van de medewerker die op de afdeling zelf staat want ze moeten ook naast het verkopen op hun eigendom goed letten dat wordt zelfs tijdens je opleiding detailhandel,verteld tenminste als die lui of sommige daarvan wel een opleiding hadden gevolgd maar ik kan het nog steeds gewoon niet begrijpen hoe het kan met zoveel mensen aan het werk en die beveiligers in je buurt dat het blijft gebeuren… raar..

 6. Ik vraag me ook af hoe ze weten dat deze man precies voor 1800 euro gestolen heeft. Op de video kun je niet zien wat er in die plastic tas zit.
  Is er dan toch één of ander belletje af gegaan, maar heeft er niemand op gereageerd?

 7. @bernard,

  Simpel even de band terug kijken en zie je dat de weggenomen telefoons niet meer terug gelegd zijn, zal wel gevalletje koffie halen geweest zijn 🙁

Reageer