Slachtoffer Rembrandtflat door hoofd geschoten

Zwolle – Afgelopen weekend zijn, voor het onderzoek naar de val van een 44-jarige Zwollenaar van een flatgebouw aan de Monteverdilaan op woensdagavond 22 oktober jl., nog een 47-jarige vrouw en een 28-jarige man uit Zwolle aangehouden.

monteverdilaan_zwolle.jpeg 

In de loop van het weekend zijn de eerder aangehouden 33-jarige vrouw en de 26-jarige man in vrijheid gesteld. Later in het weekeinde werd ook de 47-jarige vrouw uit Zwolle weer in vrijheid gesteld. De 28-jarige Zwollenaar blijft op verdenking van poging doodslag ingesloten. Hij wordt er van verdacht het 44-jarige slachtoffer, na een conflict in een woning op de 8e etage, met een vuurwapen in het hoofd te hebben geschoten. Het slachtoffer vluchtte die avond via de galerijen van de onderliggende etages naar beneden. Daarbij viel hij op het dak van de entree van het flatgebouw. Hij heeft het ziekenhuis na een kort verblijf weer verlaten. Het onderzoek naar de poging doodslag wordt voortgezet.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Het slachtoffer vluchtte die avond via de
  galerijen van de onderliggende etages naar beneden. Daarbij viel hij op het dak van de entree van het flatgebouw.
  O dus hij is niet echt van 8 hoog naar beneden gevallen maar gevlucht. Goed dat hij er toch goed vanaf is gekomen.

 2. @ Remco. Wat bedoel je, die flat is 10 hoog, als je vandaar 2 verdiepingen naar beneden gaat kom je uit op de achtste.
  Is hij acht verdiepingen gevallen, nee.
  Hij lande op het dak van de portiek dus hij is zeven verdiepingen gevallen.
  Maar een broodje aap, lol, die gast is door zijn hoofd geschoten valt zeven verdiepingen naar beneden van een flat, maar staat na een week gewoon weer buiten. Superhelden zouden daar jaloers op zijn.

Reageer