Winkeldieven gepakt na achtervolging

Zwolle – Maandagmorgen 27 oktober zijn twee jongens uit Zwolle (15 en 16) aangehouden voor winkeldiefstal met geweld.

politie_logo.jpg 

In een supermarkt aan de Dobbe hadden zij frisdrank en sterke drank meegenomen, zonder die aan de kassa af te rekenen. Het tweetal was er vandoor gegaan maar werd later op de Zwartewaterallee door personeel aangehouden. Daarbij werd een van hen door een van de winkeldieven tegen haar benen geschopt. Met behulp van ander personeel werden de jongens meegenomen naar het bedrijf en daar aan de politie overgedragen. Na verhoor zijn de jongens in de loop van de avond op vrije voeten gesteld. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Laat ze voor straf al die gestolen sterke drank in 1 keer achterover gieten en het ze verbieden ook maar iets over te geven.
  Kijken hoe snel ze het afleren!

 2. @Japser. Nee joh, je moet ze lekker laten lopen man!
  Weet je wat? Ze hebben vast een moeilijke jeugd gehad. Hier heb je een doos breezertjes voor het ongemak.
  WTF!

 3. Nix onder de 18!

  Je moet zulke kinderen pakken waar je ze echt raakt… een celstraf lijkt me daar niet geschikt voor! Wat wel? Weet ik zo niet, dan zou je die jochies moeten kennen denk ik.

 4. @Viper ja, want dat zeg ik precies! Als ik zeg niet B doen, dan zeg ik automatisch wel A doen. Tenminste, dat doe ik in jouw bekrompen gedachten. Hou die lekker voor jezelf.

  kolere, alsof celstraf of laten lopen de enige optie’s zijn…

Reageer